Ontstoppingsdienst in Almere nodig?

Het verstoppen van de wc kan verschillende oorzaken hebben. In sommige gevallen betreft het een verstopping in de WC-pot zelf, omdat er te veel papier is gebruikt, of omdat er iets door de wc gespoeld is dat er niet in zijn geheel doorheen past. Meestal betreft het een toiletblokje dat normaal aan de rand van de pot hangt, en ineens verdwenen is. Indien uw toilet verstopt is geraakt op een etage, betreft het in de meeste gevallen een verstopping in de toiletpot. In de meeste gevallen zijn dergelijke verstoppingen eenvoudig en snel zelf te verhelpen. Wanneer de WC op de begane grond verstopt is, zou het ook goed kunnen dat het een verstopping in de toiletpot betreft, maar het zou net zo goed een signaal kunnen zijn, dat het gehele hoofdriool binnen of buiten de woning verstopt is, met mogelijk waterschade door overstroming tot gevolg wanneer u water op andere plekken in huis gaat gebruiken. Als u last heeft van een verstopte wc op de begane grond, is het altijd raadzaam om even te testen wat er in de wc gebeurt als u op andere plekken in huis water laat wegspoelen. Als u op verschillende plekken in huis water laat wegspoelen, en het water in de toiletpot op de begane grond niet stijgt, heeft u een verstopping in de pot. Wanneer u water gebruikt en het water in het toilet begint te stijgen of borrelen, dan is het gehele riool verstopt.

Verstopping in Almere?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Ontstoppingsdienst Almere

Rioolservice Almere

Als gebleken is, dat uw gehele riolering verstopt is, dan is het belangrijk dat er snel actie wordt ondernomen. In veel gevallen is de afvoer van het hemelwater tegenwoordig gescheiden van het riool, en loost dit op het oppervlaktewater. Desondanks zijn er nog heel veel woningen in Almere die gebruik maken van een gecombineerd riool. Wanneer de hoofdriolering verstopt is, zal bij een regenbui het water via het toilet een weg zoeken door uw woning. Goed om te weten dat de rioolspecialisten van de Riool Ontstoppingsbrigade dag en nacht voor u klaarstaan om u snel van dienst te kunnen zijn bij onverhoopte verstoppingen van de afvoer. Het oplossen van de verstopping wordt bij ons altijd gevolgd door een eindcontrole met de rioolcamera, zodat u direct weet hoe de conditie van uw riool is, en waarom de verstopping is opgetreden.

Riool ontstopt? Géén financiële verrassingen

Bij de meeste ontstoppingsbedrijven wordt het ontstoppingswerk afgerond met de presentatie van een onprettige financiële verrassing. Op basis van ingewikkelde berekeningen, aantallen ingevoerde meters en gebruikt gereedschap blijken gunstige starttarieven maar al te vaak op te lopen tot bedragen die buiten elke proportie zijn. Zo niet bij de Riool Ontstoppingsbrigade. Weliswaar berekenen wij bij spoedopdrachten in de nacht of op feestdagen een toeslag, maar onze tarieven zijn glashelder en transparant. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent, en als de monteur uw riool met de camera heeft geïnspecteerd en in orde bevonden, geven wij garantie op het verrichtte ontstoppingswerk. Mocht ondanks de goede zorgen de verstopping zich binnen de garantieperiode opnieuw aandienen, dan betaalt u voor het ontstoppingswerk niets.

Wij zijn 24/7 paraat voor ontstoppingswerk in:

Almere-Hout

Almere-stad

Almere-Haven

Almere-Buiten

Almere-Poort

Muziekwijk

Filmwijk

Stedenwijk

Waterwijk

Tussen de Vaarten

De Vaart

Gooimeer

Noorderplassen