Rioolreparatie nodig?

Meestal neemt men contact met ons op, omdat het riool, de gootsteen, of de WC verstopt is. In de meeste gevallen lossen wij het rioolprobleem binnen het uur naar tevredenheid op, maar soms vormen de verstoppingen een terugkerend probleem, of blijkt er tijdens de inspectie met de rioolcamera een defect in het riool te zitten.

Rioolreparatie nodig?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van rioolreparaties

rioolreparatie

Reparatie noodzakelijk: zo gaan we te werk

In het geval tijdens een camera inspectie van uw riool blijkt dat er een defect in het riool zit, zoals een breuk, of ingroei van boomwortels, dan lokaliseren we de plek van het defect middels het traceren van een zender op de kop van de rioolcamera. Op die manier graven we altijd direct op de juiste plek, zonder onnodige schade of tijdsverlies. In het geval het een relatief kleine ingreep betreft, kunnen we die meestal direct uitvoeren nadat we de inspectie hebben verricht. Zijn de noodzakelijke werkzaamheden ingrijpender van aard, dan treffen we in elk geval de noodzakelijke voorzieningen om het riool tijdelijk door te laten functioneren, en doen wij u naast de rapportage, een vrijblijvend voorstel voor het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden.

Rioolaanleg of rioolvervanging

Ook voor het aanleggen van een nieuwe riolering, of het vervangen van uw oude binnen- of buitenriool kunt u uitstekend terecht bij de ervaren rioolspecialisten van de Riool Ontstoppingsbrigade. De door ons aangelegde rioolstelsels voldoen altijd ruimschoots aan de hoogste normen, maar dat is nog niet alles, want vanwege onze kennis en ervaring met rioolproblemen zorgen wij er altijd voor, dat de door ons aangelegde rioolstelsels van meerdere inspectiepunten op strategische plekken zijn voorzien, zodat uw nieuwe riool bij een mogelijke verstopping in de toekomst eenvoudig toegankelijk te maken is voor ontstoppingswerkzaamheden, zonder dat u daar in uw woning of bedrijf overlast van ondervind. Als ingrijpende graafwerkzaamheden noodzakelijk zijn, werken wij voor het herstelwerk samen met een gedreven team van grondwerkers, stratemakers, hoveniers en aannemers, die alle hun vak verstaan.

Riool defect maar géén kruipruimte?

Kruipruimteloos bouwen is de laatste jaren, zowel voor bedrijfsgebouwen als woonhuizen, een trend geworden. Niet alleen is het riool onder een dergelijk gebouw niet toegankelijk, het riool ligt in het algemeen ook los in het zand onder de woning. De grond zakt binnen en buiten de fundering, en soms breekt het riool al na enkele jaren bij de gevel af. Als het riool buiten de gevel breekt, dan heeft u nog geluk, maar breekt het riool onder de woning, dan wordt het herstelwerk een ingrijpender kwestie. Ook als het riool niet breekt, kan het verzakken van het riool onder de woning het functioneren van het riool dusdanig belemmeren, dat herstelwerk noodzakelijk is. Met inzet van de turbine zuigwagen hebben wij een methode ontwikkeld waarin wij in relatief korte tijd rioolwerkzaamheden onder gebouwen zonder kruipruimte kunnen uitvoeren, tegen een zeer concurrerende prijs. Als uw rioolprobleem zich manifesteert onder een gebouw zonder kruipruimte, is het zeker de moeite waard contact met ons op te nemen.

Afvoer verstopt? Rioolontstoppingsbrigade

Wilt u uw riool laten repareren of aanleggen, belt u dan met de Rioolontstoppingsbrigade

06 31 30 26 89