Last van een verstopte afvoer in Almere?

Een verstopte afvoer kan uw huishouden behoorlijk ontregelen. Betreft het slechts de afvoer van een fonteintje of wastafel, dan komt men meestal de dag nog wel door, maar als het de afvoer van de gehele keuken of badkamer betreft, dan wilt u die verstopping in de afvoer waarschijnlijk zo snel mogelijk verwijderd hebben.

Omdat afvoeren nou eenmaal niet alleen op de dag verstopt raken, is ons team van ervaren rioolspecialisten dag en nacht in de regio Almere op pad, om afvoeren te ontstoppen, reinigen en inspecteren. Misschien heeft u al wat langer last van een afvoer die niet helemaal goed doorloopt, maar kunt u de boel nog redelijk lopend houden door regelmatig met de plopper aan de slag te gaan, en chemische ontstoppers in te gieten. Toch zal er op enig moment geen druppel water meer door die afvoer gaan.

U kunt natuurlijk wachten tot de totale verstopping van de afvoer een feit is, maar u zult altijd zien dat dat gebeurt op zaterdagavond, terwijl de visite in aantocht is, en de tarieven voor het ontstoppingswerk dubbel zo hoog liggen als op een normale werkdag.

Verstopte afvoer in Almere?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Verstopte afvoer in regio Almere

Wij ontstoppen uw afvoer ook in de avond

En als u op werkdagen overdag al contact opneemt met de monteur, om een afspraak voor de avond in te plannen, betaalt u geen toeslag voor het ontstoppen buiten kantooruren. In tegenstelling tot de meeste rioolspecialisten maken wij geen geheim van onze tarieven. Gebruik van gereedschap en rioolcamera is inclusief, BTW is inclusief, en of we de verstopping onder hoge druk of mechanisch oplossen, en de verstopping op 5 meter of 30 meter afstand zat, maakt voor de prijs niets uit.

Onze tarieven zijn concurrerend, als wij uw riool geïnspecteerd en in orde bevonden hebben, geven wij garantie op het verrichtte ontstoppingswerk. Al onze monteurs zijn gecertificeerde en gediplomeerde loodgieters, met jarenlange ervaring in het ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en aanleggen van rioleringen, en ook als het allemaal wat ingewikkelder wordt, geven wij het niet op, want…

“Als Wij Het Rioolprobleem Niet Op Kunnen Lossen, Wie Dan Wel?”

Wij staan dag en nacht paraat in héél Almere en omgeving om uw afvoeren weer door te laten lopen als vanouds. Onlangs ontstopten wij ook afvoeren in:

Almere-Hout

Almere-stad

Almere-Haven

Almere-Buiten

Almere-Poort

Muziekwijk

Filmwijk

Stedenwijk

Waterwijk

Tussen de Vaarten

De Vaart

Gooimeer

Noorderplassen

De Riool Ontstoppings Brigade, Altijd Paraat, Nooit te Laat