Tarieven

De riool ontstoppingsbrigade hanteert vriendelijke tarieven voor de werkzaamheden. Wij geven volledige transparantie in onze tarieven.

Voor onze particuliere en zakelijke klanten

(inclusief 21% BTW, u betaalt géén voorrijkosten)

Kosten wc, wastafel of gootsteen ontstoppen
€ 98,00
Voor het verhelpen van een verstopping in een toiletpot of een syphon van bijvoorbeeld een wastafel of gootsteen waarbij wij niet met onze riool reinigings apparatuur het rioolstelsel in hoeven. U betaalt het één uur arbeidsloon, inclusief gebruik van handgereedschap en waterzuiger.
Kosten rioolreiniging en inspectie
€ 149,00
Voor het reinigen van een riooltraject en het inspecteren van het gereinigde deel van het riool met de rioolcamera teneinde verzakkingen breuken of wortelgroei in het riool te kunnen lokaliseren. Afhankelijk van de bevindingen tijdens de inspectie kunnen wij garantie geven op het gereinigde deel van het rioolstelsel. U betaalt één uur arbeidsloon, inclusief gebruik van riool reinigings-apparatuur en riool inspectie camera.
Kosten rioolstankdetectie
€ 149,00
Voor het opsporen van de oorzaak van rioollucht in huis met behulp van de rookgenerator. U betaalt één uur arbeidsloon inclusief gebruik van de rookgenerator.
Vervolgtarief na het éérste uur
€ 35,00
Per half uur of gedeelte daarvan, inclusief het gebruik van rioolreinigingsapparatuur, inspectiecamera of rookgenerator. Inzet van de rioolcamera tijdens een stankinspectie kost € 40,00 extra, inzet van de rookgenerator bij een camera inspectie kost € 40,00 extra.

Garantie

Indien uw rioolstelsel binnen 4 weken nadat wij dit gereinigd en geïnspecteerd hebben weer verstopt is, nadat dit deel door onze monteur is goedgekeurd, dan verrichten wij de ontstoppingswerkzaamheden in het eerste uur gratis. het vervolgtarief is 30 Euro per half uur.

De Rioolservice met échte 24-uurs service

U kunt de monteur van de Riool Ontstoppings Brigade op ieder tijdstip bellen om uw rioolproblemen op te laten lossen, ook in de avond of nacht, ook in het weekend. Vergelijkt u onze avond- , nacht- en weekendtarieven gerust met die van onze concurrenten, en kom tot de conclusie dat u ook buiten kantooruren met onze rioolservice altijd voordeliger uit bent.

Toeslagen

Op werkdagen van 18.00 tot 22.00 : 50% toeslag op het standaardtarief

Op werkdagen van 22.00 tot 07.00: 100% toeslag op het standaardtarief

Zaterdag van 7.00 tot 17.00: 50% toeslag op het standaard tarief

Zaterdag vanaf 17.00 tot Maandag 7.00 en feestdagen: 100% toeslag op het standaard tarief

Tip: Voorkom het betalen van toeslagen
Indien u op werkdagen vóór 17.00 uur belt met onze rioolservice, en een afspraak overdag komt u niet uit, dan betaalt u voor ontstoppings- of rioolreinigingswerkzaamheden tot 22.00 géén avondtoeslag. Komt het u op werkdagen niet uit en wilt u uw riool op zaterdag laten reinigen? Maak dan op een doordeweekse dag een afspraak om uw riool op zaterdag te laten reinigen, en betaal géén weekendtoeslag!

Afvoer verstopt? Rioolontstoppingsbrigade

Heeft u een verstopt riool of een verstopt toilet, belt u dan met de Rioolontstoppingsbrigade

06 31 30 26 89