Riool verstopt

riool verstoptDan bent u bij de Riool Ontstoppingsbrigade aan het juiste adres! Als u uw rioolprobleem zo snel mogelijk professioneel opgelost wil hebben, staan onze allround rioolspecialisten in héél Noord-Holland, Almere en het Gooi dag- en nacht voor u klaar, om uw verstopte riolering weer te laten functioneren als voorheen.

Jarenlang doen rioleringen hun werk, zonder dat er ooit naar omgekeken wordt of enig onderhoud wordt gepleegd. Toch kan ieder riool na verloop van tijd weleens een goede reinigingsbeurt gebruiken.

En als het riool dan eenmaal verstopt is, dan wilt u waarschijnlijk ook wel weten hoe dat heeft kunnen gebeuren. Goed om te weten dat het ontstoppingswerk door onze vakkundige monteurs altijd wordt afgerond met een inspectie van uw riool met de rioolcamera, zodat u meteen weet hoe het met de staat van uw riool gesteld is.

Verstopt riool? Bel de specialist in Amsterdam

Als uw riool verstopt is, weet u waarschijnlijk niet waar u moet beginnen. Gelukkig is het ontstoppen van rioleringen dagelijkse kost voor onze monteurs. Als u ons belt, maken we een afspraak en komen als het moet meteen langs. We gaan als volgt te werk:

  1. We komen bij u langs en bekijken de situatie, eventueel met een rioolcamera
  2. We bepalen waar de verstopping in het riool zit
  3. We lossen de verstopping op
  4. We geven u advies om in de toekomst een verstopping te voorkomen

Zelfs de meest hardnekkige verstoppingen lossen wij op. Want als wij het niet op kunnen lossen, wie dan wel?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

Riool ontstoppen met garantie

Als onze monteur uw riool gereinigd en geïnspecteerd heeft, en technisch in orde bevonden, dan krijgt u garantie op het ontstoppingswerk. Mocht zich opnieuw een verstopping in het gereinigde deel van het riool voordoen, dan lossen wij deze binnen de garantieperiode gratis voor u op. Hierbij dient wel aangetekend te worden dat deze garantie vervalt, indien we in het gereinigde deel vochtige doekjes of tampons aantreffen. Dergelijke zaken horen niet in het riool thuis. Ook al vermelden fabrikanten van vochtige doekjes op hun verpakking dat deze door de wc gespoeld mogen worden, ze lossen niet op, en leiden te allen tijde tot ophoping en verstopping.

Direct een loodgieter aan de lijn

Wij doen wat anderen beloven, 24/7 rechtstreeks contact met een ervaren rioolspecialist, die u meteen laat weten hoe lang het gaat duren voor hij bij u kan zijn. Géén telefonistes, of beloftes dat u teruggebeld wordt, u heeft metéén duidelijkheid wanneer uw probleem opgelost gaat worden. Indien het uitsluitend een verstopping in het riool betreft, neemt het ontstoppingswerk inclusief de camera inspectie, in vrijwel alle gevallen, niet meer dan één uur in beslag. Wordt het wat ingewikkelder, en is graafwerk noodzakelijk, dan gaan we door tot het opgelost is, want ons motto is;

“Als Wij Het Rioolprobleem Niet Op Kunnen Lossen, Wie Dan Wel?”

Neem contact met ons op

Als u belt met de Riool Ontstoppings Brigade krijgt u meteen een specialist aan de lijn. Hij zorgt ervoor dat uw riool binnen de kortste keren is ontstopt. We werken bovendien met heldere, vaste tarieven. Dus geen meterprijzen of kostbare verrassingen achteraf.Heeft u geen spoedklus, maar wel een beginnend rioleringsprobleem? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op >>

Afvoer verstopt? Rioolontstoppingsbrigade

Heeft u een verstopt riool of een verstopt toilet, belt u dan met de Rioolontstoppingsbrigade

06 31 30 26 89