Verstopte doucheput in Almere?

Dagelijks verhelpen onze vakkundige monteurs verstoppingen in doucheputten in Almere. Verstoppingen van doucheputten in Almere worden in de basis voornamelijk veroorzaakt, omdat de afvoeren te vlak in de vloer gestort liggen. Er blijft daardoor altijd wat water in de afvoer staan, waardoor zeep en vet de kans krijgen zich aan de buiswand te hechten. Haren die in het putje terecht komen, blijven plakken in de vette buis, en op enig moment vormen deze haren een prop, die zich uitsluitend mechanisch laat verwijderen.

Met een beetje geluk kunt u het probleem zelf met een handveertje verhelpen, maar als er zich al één haakse bocht in het traject bevind, dan bent u met het handveertje kansloos, en is het inschakelen van professionele hulp onvermijdelijk.

Goed om te weten dat onze vakkundige rioolexperts de klok rond actief zijn in Almere. Lukt het u, vanwege uw werk of om andere redenen, overdag niet om uw doucheput te laten ontstoppen, dan kunt u een afspraak maken om uw doucheput in de avond te laten ontstoppen. Als u overdag de monteur belt om een afspraak te maken voor het ontstoppingswerk in de avond, dan betaalt u daarvoor géén extra toeslagen.

Verstopte doucheput in Abcoude?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Verstopte Doucheput in regio Almere

Houdt uw doucheput schoon!

Dat de afvoeren van keuken en badkamer in alle nieuwbouwwoningen in Almere te vlak in de dekvloer gestort liggen, is een feit, en daar verandert niemand meer iets aan. Waar u wel iets aan kunt doen, is het voorkomen dat zaken in het riool terecht komen, die er niet in thuis horen, of de afvoer kunnen doen verstoppen.

In de meeste gevallen is een doucheput geen doucheput meer, maar vervangen door een goot of drain. In elke doucheput is een syphon aangebracht, bij een normale doucheput in de vloer wordt het syphon gevormd met behulp van het deksel. Bij een douchegoot of easydrain worden verschillende syphonconstructies toegepast. In alle gevallen verzamelt haar zich in de doucheput of het syphon van de drain. Is het syphon of de doucheput vol, dan gaat haar de afvoer in.

Voorkom dat haren in de afvoer terecht komen, en maak uw doucheput of drain regelmatig schoon. Als u tijdens dit klusje de douchekop nog even met een krachtige straal op de afvoer zet, spoelt u de leiding tevens goed door, zodat een beginnende verstopping niet de kans krijgt zich tot een totale verstopping te ontwikkelen.

Houd het deksel op uw doucheput

Als uw doucheput minder goed begint door te lopen, kan het zo lijken, dat het water wel goed wegloopt, wanneer u het deksel verwijdert. Omdat er meer lucht bij kan, is dat ook zo, maar let op, de kans is groot dat in het openstaande doucheputje het dopje van bijvoorbeeld een shampoofles terecht komt.

In dat geval bestaat de kans dat u verder van huis bent, want als het dopje verderop in de leiding vast komt te zitten, dan kan dat wel eens ingrijpende gevolgen hebben.

Wij komen uw doucheput ontstoppen in:

Almere-Hout

Almere-stad

Almere-Haven

Almere-Buiten

Almere-Poort

Muziekwijk

Filmwijk

Stedenwijk

Waterwijk

Tussen de Vaarten

De Vaart

Gooimeer

Noorderplassen