Rioolgeur?

Heeft u plotseling last van een rioolgeur in huis? Dat betekent dat rioolgassen uw interieur binnen dringen. Rioolgassen in huis zijn niet alleen vervelend, maar ook ongezond, en soms zelfs gevaarlijk. Hangt er een rioollucht in uw woning? Neem dan contact op met de Riool Ontstoppings Brigade. We komen dan zo snel mogelijk een kijkje nemen. As we de oorzaak hebben gevonden, doen we u een vrijblijvend voorstel om het probleem te verhelpen.

Rioolgeur?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van rioolreparaties

rioolgeur en rioolvliegjes

Rioolgeur en rioolvliegjes

Niet alleen de vieze rioolgeur kan vervelend zijn, soms gaat deze gepaard met de aanwezigheid van rioolvliegjes. Dit is een teken dat er een open verbinding is met het riool, of rioolslib in uw kruipruimte. Heeft u last van rioolvliegjes? Neem dan contact met ons op. Onze monteur komt langs en onderzoekt het probleem.

Rioolgeur? De rookmachine helpt

Met een rookmachine blazen we een onschadelijke nevel (op basis van glycolen) het riool in. Op de plaatsen waar deze nevel ontsnapt, ontsnappen ook de rioolgassen. Soms is de oorzaak niet makkelijk te ontdekken. Dan zoeken we met de rioolcamera naar de oorzaak. Vaak gaat het dan om een verzakt riool, een gedeeltelijke verstopping of slechte beluchting. Na de inspectie ontvangt u van ons een rapportage en vrijblijvende offerte voor eventuele herstelwerkzaamheden.

Afvoer verstopt? Rioolontstoppingsbrigade

Heeft u last van rioolgeur, belt u dan met de Rioolontstoppingsbrigade

06 31 30 26 89