Over ons

De Riool Ontstoppings Brigade is een efficiënt, servicegericht loodgietersbedrijf met een specialisatie in het verhelpen van verstoppingen. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en schoon ontstoppen van afvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij hebben geen grote kantoren, calculators, telefonistes of dure zuigwagens voor het grotere werk, maar beschikken wél over de modernste gereedschappen, en de kennis en kunde om met de juiste techniek snel en vakkundig een rioolprobleem te kunnen verhelpen. Daarom kunnen we onze diensten tegen zeer redelijke tarieven aanbieden. Bovendien wordt u bij ons wel écht geholpen buiten de reguliere werktijden, dus zeker ook in de nacht en in het weekend.

U krijgt bij ons altijd direct een vakman aan de lijn om uw probleem voor te leggen. Ons team bestaat uit vriendelijke en zeer capabele vakmensen, die er aan gewend zijn om hun werk in bewoonde huizen en ingerichte bedrijven te doen. In alle gevallen wordt het werk met de grootste zorg voor uw interieur uitgevoerd, zodat niet alleen uw riool, maar ook uw woning schoon achtergelaten wordt. Onze ontstoppingsmethodes zijn milieuvriendelijk, wij gebruiken nooit chemicaliën om een verstopping op te lossen.

Heldere afspraken, redelijke prijzen, en het leveren van vakwerk zonder financiële verrassingen achteraf is wat de Riool Ontstoppings Brigade van de rest onderscheid.

Neem gerust contact met ons op.