Afvoer verstopt?

Als u last heeft van een verstopte afvoer, dan wilt u die verstopping natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Betreft het een afvoer van een wasmachine, of een condens afvoer van een cv ketel, dan kunt u daar de dag nog wel mee doorkomen, maar in veel gevallen kunt u de afvoer geen moment missen, of betreft het een hoofdriool waar al uw bovenburen ook op aangesloten zitten, met alle consequenties van dien. Misschien heeft u al van alles geprobeerd om de leiding te ontstoppen zonder enig succes, of heeft u al meerdere pogingen gewaagd om een rioolspecialist te pakken te krijgen, zonder resultaat. Dan bent u nu op de juiste pagina aangeland.

Rioolspecialist met échte dag en nacht service

We horen het maar al te vaak van onze klanten. Uren aan het lijntje gehouden, terugbelbeloftes, geen enkele duidelijkheid omtrent de mogelijke kosten, “over drie dagen aan de beurt”, en dat alles terwijl er ondertussen geen druppel water gebruikt kan worden, en niemand meer van een WC gebruik kan maken. Niet onlogisch dat men gaandeweg wat radeloos begint te worden. De oplossing is dichter bij dan u denkt, want als u het nummer van de Riool Ontstoppingsbrigade belt, dan heeft u altijd een vakkundig rioolexpert aan de lijn, die een luisterend oor heeft voor uw probleem, en weet wanneer elke seconde telt. In het uitzonderlijke geval, dat de monteur niet direct de telefoon beantwoord, kan dat alleen zijn, omdat hij op dat moment de handen niet vrij heeft, vanwege het feit dat hij op een ander adres de rioolproblemen aan het oplossen is. Als u uw nummer achterlaat, wordt u altijd binnen enkele minuten teruggebeld, en weet u meteen, hoe laat onze monteur bij u op de stoep staat.

Géén verrassingen achteraf

Bij de Riool Ontstoppingsbrigade wordt u niet geconfronteerd met dagprijzen of een factuur op basis van ingewikkelde berekeningen, meterprijzen, of het gebruik van gereedschap. In het algemeen lossen wij de verstopping van de afvoer binnen het uur op, en weet u dankzij de eindinspectie met de rioolcamera direct hoe de technische staat van uw riool is. Onze prijzen en voorwaarden zijn transparant, en er zijn maar weinig rioolspecialisten die aan onze tarieven kunnen tippen. Lage loktarieven blijken maar al te vaak te kunnen oplopen tot buitenproportionele bedragen, zo niet bij ons. Na voltooiing van het ontstoppingswerk ontvangt u van onze monteur een factuur, en u kunt contant, of nog liever, met PIN, afrekenen.

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

Tip:

Ook wij berekenen toeslagen voor ontstoppingswerk in de avond, nacht of het weekend. Komt het u wegens werkzaamheden of andere redenen niet uit om uw afvoer overdag of doordeweeks te laten ontstoppen, dan kunt u, als u op een werkdag vóór 5 uur belt, een afspraak maken om uw afvoer in de avond of op zaterdag te laten ontstoppen. U betaalt dan geen toeslagen.

Als wij de verstopping van uw afvoer niet kunnen oplossen, wie dan wel?

Afvoer verstopt? Rioolontstoppingsbrigade

Heeft u een verstopte afvoer, belt u dan met de
Rioolontstoppingsbrigade

06 31 30 26 89