Last van een verstopt riool in Almere?

Verstoppingen in het rioolstelsel zijn in heel Almere aan de orde van de dag. Deels is dat verklaarbaar door het verouderende rioolstelsel, deels door achterstallig onderhoud en het veranderende gebruik. Riolen raken de laatste jaren meer verontreinigd dan voorheen, dat heeft vooral te maken met het gebruik van synthetische wasmiddelen, wassen op lagere temperatuur, maar vooral de introductie en het toenemende gebruik van vochtige toiletdoekjes heeft een enorme toename in het aantal, en de ernst van de verstoppingen in het riool teweeg gebracht.

In héél Almere en omstreken is ons team van ervaren rioolspecialisten 24 uur per dag actief en inzetbaar om u bij spoedeisende rioolproblemen snel van dienst te kunnen zijn. Niet alleen ontstoppen wij uw riool snel en vakkundig met de modernste technieken, indien nodig reinigen wij uw riool, en inspecteren wij ons werk, en de staat van uw riool altijd met de rioolcamera.

Dankzij deze werkwijze kunnen wij ook garantie geven op het verrichtte werk. Wanneer wij defecten in uw rioolstelsel constateren, die opnieuw een verstopping zouden kunnen veroorzaken, kunnen wij geen garantie op het verrichtte ontstoppingswerk geven. Wel doet onze monteur u direct een vrijblijvend voorstel om het defect te herstellen, zodat u voor langere tijd weer zorgeloos kunt genieten van een goed lopend riool, en u geen risico loopt op schade aan uw interieur door een overstroming.

Verstopt riool in Almere?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Riool verstopt in Almere

Uw riool of het gemeentelijk riool verstopt?

Regelmatig wordt ons gevraagd of wij van tevoren kunnen bepalen of de verstopping van het riool zich op eigen terrein bevind of dat de gemeente zorg dient te dragen voor het ontstoppingswerk. Er is eigenlijk maar één manier om te kunnen bepalen of uw riool verstopt is, of dat de verstopping zich in het gemeentelijk deel bevind, en dat is door de erfscheidingsput op te graven, en te controleren of deze vol water staat, of leeg is. Wanneer de erfscheidingsput vol water staat, is het riool in het gemeentelijk deel verstopt, en lost de beheerder van het riool dit in het algemeen kosteloos op.

Met behulp van de rioolcamera en de traceerapparatuur kunnen wij exact bepalen waar een verstopping of defect in het rioolstelsel zich bevind, en dus kunnen wij ook exact bepalen of een verstopping zich in het gemeentelijk deel bevind. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen om te bepalen of het riool verstopt is geraakt op eigen terrein, of in het gemeentelijk deel, maar aangezien de meeste verstoppingen binnen het uur zijn opgelost, en u hoe dan ook het eerste uur afrekent, kunt u de verstopping dan net zo goed door onze monteur laten verhelpen.

Riool ontstoppen tegen vaste tarieven

Onze tarieven voor het ontstoppingswerk zijn vast, en inclusief het gebruik van alle benodigde apparatuur. Onafhankelijk van de afstand waar de verstopping zich bevind, inclusief BTW en inclusief een inspectie met de rioolcamera. Lage starttarieven kunnen soms aanlokkelijk zijn, maar middels allerlei ingewikkelde calculaties kunnen deze starttarieven al snel oplopen tot enorme bedragen, wanneer er per ingevoerde meter gerekend wordt.

Wij ontstoppen uw riool dag en nacht in héél Almere

Almere-Hout

Almere-stad

Almere-Haven

Almere-Buiten

Almere-Poort

Muziekwijk

Filmwijk

Stedenwijk

Waterwijk

Tussen de Vaarten

De Vaart

Gooimeer

Noorderplassen