Camera inspectie

Heeft u vaker last van een verstopte riolering, dan kan een camera inspectie u een hoop geld besparen. We zien met de speciale rioolcamera meteen wat het probleem is en waar het zich bevindt. Bovendien kunt u met de monteur meekijken en doet hij u een vrijblijvend voorstel om het probleem definitief op te lossen. Constateert de monteur een klein defect, dan zal hij dit in veel gevallen meteen verhelpen. Gaat het om een ingrijpendere klus, dan maken we een inspectierapport met duidelijke prijsopgave. Gaat u akkoord, dan plannen we een afspraak om de werkzaamheden uit te voeren.

Camera inspectie nodig?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van rioolreparaties

camera inspectie voor ontstopte riolering

Zo werkt de camera inspectie

De rioolcamera is een waterdichte camera die verbonden is met een flexibele kabel. Daarmee leiden we de camera door het rioolstelsel. Op de beelden zien we niet alleen beschadigingen, scheuren en boomwortels, maar ook een eventuele verzakking of een verkeerd afschot. Op die plekken blijft namelijk water staan. Aan de hand van de ingevoerde kabellengte kunnen wij al bepalen of het defect zich onder uw woning, op uw erf, of in het gemeentelijk riool bevind. Daarnaast zit er op de camerakop een ontvanger, zodat we deze perfect kunnen lokaliseren. Als hak-, breek-, of graafwerk nodig is, dan weten we precies waar we dat moeten doen. Dat bespaart u een hoop overlast en geld. We hoeven namelijk niet onnodig te graven, maar gaan meteen aan de slag op de plek waar het riool defect is.

Van camera inspectie tot renovatie

De Riool Ontstoppings Brigade is al jaren gespecialiseerd in het ontstoppen en inspecteren van rioleringen. Als we met de camera inspectie zien dat er hak-, graaf-, of breekwerk nodig is om het riool te maken, dan gaan we samen met onze partners aan de slag. We werken namelijk nauw samen met specialisten die uw tuin of interieur na een rioolrenovatie weer keurig herstellen. Uiteraard altijd in overleg met u als opdrachtgever.

Afvoer verstopt? Rioolontstoppingsbrigade

Voor het laten uitvoeren van een camera inspectie belt u met de Rioolontstoppingsbrigade

06 31 30 26 89