Verstopt riool? Loodgieter nodig in Almere?

Geen reden tot paniek, want de vakkundige loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade staan heel het jaar, dag en nacht klaar om u snel te verlossen van uw rioolproblemen. Misschien bent u al enige tijd aan het zoeken op het internet, en er ondanks het ogenschijnlijk overweldigende aanbod van loodgieters die 24 uurs service bieden, toch nog niet in geslaagd een loodgieter te pakken te krijgen, die uw verstopte riolering vandaag nog wil komen ontstoppen. We horen het maar al te vaak van onze klanten; de zoektocht naar een loodgieter met verstand van rioolverstoppingen die buiten kantooruren wil komen lijkt minder eenvoudig dan men in eerste instantie zou denken. Belcentrales, telefonistes, u wordt teruggebeld, het gaat vandaag niet meer lukken, volgende week zou het wel mogelijk zijn, enzovoorts.

Het goede nieuws is, dat u nu op de juiste pagina bent aangeland, en u slechts de telefoon ter hand hoeft te nemen om uw probleem direct voor te leggen aan een deskundige loodgieter met verstand van zaken. U kunt uw rioolprobleem direct met de loodgieter bespreken, en deze maakt meteen een afspraak met u om het rioolprobleem vandaag nog te komen oplossen. In héél Almere en omgeving kunnen wij vrijwel altijd binnen het uur ter plaatse zijn voor spoedopdrachten, en de meeste verstoppingen zijn ook binnen het uur opgelost. Dankzij de inzet van onze rioolcamera weet u ook meteen waardoor uw riool verstopt is geraakt, en hoe u een herhaling van dezelfde verstopping kunt voorkomen. Indien onze loodgieter tijdens de inspectie met de rioolcamera defecten aan het riool ontdekt, zoals een breuk, wortelingroei of een verzakking, zal hij u een vrijblijvend voorstel doen voor de herstelwerkzaamheden. Als uw riool technisch in orde bevonden is, geven wij u garantie op het ontstoppingswerk, en mocht het gereinigde riool binnen de garantieperiode opnieuw verstopt raken, dan brengen wij u voor het opnieuw ontstoppen geen kosten in rekening.

Verstopping in Almere?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter in Almere

Riool ontstoppen tegen vaste tarieven

In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten, geven wij u duidelijkheid over wat het ontstoppingswerk u gaat kosten. Wij werken niet met berekeningen op basis van meterprijzen of gebruikt gereedschap. Het uitvoeren van een camera inspectie van het riool in de prijs inbegrepen. Waarom camera inspectie? Omdat het niet mogelijk is garantie te geven op het ontstoppingswerk, als het ontstopte riooltraject niet is geïnspecteerd.

De loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade komt dag en nacht riool ontstoppen in:

Almere-Hout

Almere-stad

Almere-Haven

Almere-Buiten

Almere-Poort

Muziekwijk

Filmwijk

Stedenwijk

Waterwijk

Tussen de Vaarten

De Vaart

Gooimeer

Noorderplassen

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt