Riool Ontstoppen Alkmaar

De hoeveelheid verstoppingen van het riool in de omgeving van Alkmaar is de laatste jaren enorm toegenomen. De oorzaak van de toenemende rioolproblemen schuilt voornamelijk in het doorspoelen van zaken die niet in het riool thuis horen, zoals vet en babydoekjes of vochtig toiletpapier. Nieuwbouwwoningen kennen zo hun eigen rioolproblemen, en in een nieuwbouwwoning met afvoeren in de dekvloer is het periodiek reinigen van de afvoeren noodzakelijk om een goed functioneren te kunnen garanderen.

Verstopping in Alkmaar?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Ontstoppingsdienst in Alkmaar

Verstopte afvoer in Alkmaar?

Dan blijkt pas hoezeer uw huishouden afhankelijk is van een goed doorlopende afvoer, en wilt u dit probleem natuurlijk het liefst direct verholpen hebben. In dat geval kunt u het best rechtstreeks contact opnemen met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, en direct een afspraak maken om uw verstopte afvoer vandaag nog vakkundig te laten reinigen en inspecteren. In veel gevallen kunnen wij binnen het uur bij u op de stoep staan, maar u wordt in elk geval dezelfde dag of nacht geholpen, tegen redelijke en transparante “ tarieven”, waar onze concurrenten niet aan kunnen tippen. Bovendien wordt na het ontstoppingswerk het gereinigde traject altijd gecontroleerd met de rioolcamera, om te kunnen bepalen of het riool goed schoon is, en of er wellicht een technisch mankement aan de verstopping ten grondslag ligt, zoals een breuk, een verzakking, of wortelingroei.

Als uw riool na reiniging en inspectie technisch in orde bevonden is door de specialist, dan geven wij garantie op ons werk. Mocht het gereinigde en geïnspecteerde traject ondanks goedkeuring wederom verstopt raken binnen de garantieperiode, dan wordt deze verstopping kosteloos voor u verholpen.

Riool ontstoppen, reinigen, inspecteren en aanleggen

De vakkundige monteurs van de Riool Ontstoppingsbrigade zijn in Alkmaar en omgeving dagelijks actief met het ontstoppen van gootstenen, doucheputten en riolen. Riolen doen vaak jarenlang hun werk, zonder dat er ooit naar omgekeken wordt. Plotseling treedt er een rioolprobleem op, en in de meeste gevallen lossen wij uw rioolprobleem binnen het uur op. In een enkel geval is een reparatie, of vervanging van het oude riool, noodzakelijk om herhaling te voorkomen. Ook in dat geval kunt u uitstekend terecht bij de Riool Ontstoppingsbrigade, en mocht reparatie of vervanging noodzakelijk zijn, dan kan de monteur u direct een vrijblijvend voorstel doen.

Onlangs ontstopten wij ook in:

Akersloot

Aagtdorp

Heiloo

Bergen

Heerhugowaard

Ursem

Noord-Scharwoude

Limmen

Schoorl

Winkel

Broek op Langedijk

Niedorp

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt