Afvoer verstopt in Alkmaar ?

Daar hebben wij wel een oplossing voor. Als u contact met ons opneemt, krijgt u direct onze monteur aan de lijn. U weet meteen hoe laat hij bij u kan zijn om uw afvoer te komen ontstoppen. Onze tarieven zijn concurrerend en transparant, inclusief het gebruik van alle gereedschappen en ongeacht de afstand waar de verstopping in de afvoer zich bevind.

Laat u niet verleiden door lage starttarieven die middels complexe calculaties tot torenhoge bedragen oplopen, u kunt eenmaal niet verwachten dat u een professionele spoeddienst voor de deur krijgt voor een paar tientjes.

U kunt ons op ieder moment van de dag bereiken, en indien nodig komen wij ook op ieder tijdstip. Een afvoer verstopt eenmaal niet uitsluitend tijdens kantooruren, dus zijn wij dag en nacht actief in héél Alkmaar en omstreken.

Verstopte afvoer in Alkmaar?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Verstopte Afvoer Alkmaar

Ontstoppen en een beetje extra

Een afvoer kan om verschillende redenen verstopt raken. Enerzijds kan een verkeerd gebruik verantwoordelijk zijn voor het verstoppen van de afvoer. Heeft u toevallig net uw frituurpan in het afvoerputje geleegd, dan ligt het nogal voor de hand dat de verstopping daaraan gerelateerd is.

In andere gevallen is de verstopping veroorzaakt door een eigen gebrek in de afvoer, zoals een breuk, een verzakking, of het ingroeien van boomwortels. Om u er van te kunnen verzekeren dat uw afvoer niet binnen de kortste keren opnieuw verstopt raakt, controleren wij, indien de constructie van de afvoer het toelaat, het ontstopte traject altijd met de rioolcamera.

Soms blijkt de ontstopte afvoer sterk verontreinigd, en dan reinigen we de afvoer, alvorens wij het traject nogmaals met de rioolcamera inspecteren. Als wij geen technische mankementen constateren, dan geven wij garantie op ons werk. Wanneer een afvoer sterk verontreinigd is, zonder dat er verkeerde zaken worden doorgespoeld, dan is het meestal een constructief probleem, zoals bijvoorbeeld een verzakking. In het geval onze monteur een technisch defect aan uw afvoer constateert, waardoor het verstoppingsprobleem zich mogelijk zou kunnen herhalen, dan bespreekt onze monteur de bevindingen met u, en doet hij u tevens een vrijblijvend voorstel voor een duurzame oplossing van uw rioolprobleem.

Ontstoppen, maar ook aanleggen

Onze rioolspecialisten zijn allen erkende loodgieters, met een specialisatie op rioolgebied. Niet alleen weten wij, hoe we een riool kunnen ontstoppen en reinigen. Ook voor het aanleggen van een goed functionerend en goed toegankelijk riool, kunt u gebruik maken van de expertise van de Riool Ontstoppingsbrigade.

Dé rioolspecialist van Alkmaar komt ook in:

Akersloot

Aagtdorp

Heiloo

Bergen

Heerhugowaard

Ursem

Noord-Scharwoude

Limmen

Schoorl

Winkel

Broek op Langedijk

Niedorp