Uw doucheput verstopt in Alkmaar?

Laat uw doucheput dan vandaag nog professioneel ontstoppen door de vakkundige loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade. Afspreken is heel eenvoudig. U belt het nummer op deze pagina, en krijgt rechtstreeks contact met onze monteur. Die laat u direct weten hoe laat hij bij u kan zijn.

Mocht het u vanwege uw werk of om andere redenen, niet schikken om uw doucheput of badkamerafvoer overdag te laten ontstoppen, dan kunt u overdag vast een afspraak maken om uw doucheput in de avonduren te laten ontstoppen, zonder dat wij u daarvoor een avondtoeslag berekenen. Heeft u doordeweeks helemaal geen tijd, dan kunt u uw doucheput ook op zaterdag laten ontstoppen, zonder extra kosten.

Een doucheput verstopping bestaat meestal uit een prop haar die zich in de leiding op één plek heeft verzameld, en is doorgaans vrij snel verwijderd. Als u nog andere afvoeren in huis heeft, die wat minder goed doorlopen, dan loopt onze monteur deze natuurlijk ook even voor u na.

Verstopte doucheput in Alkmaar?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Verstopte Doucheput in regio Alkmaar

Uw doucheput vandaag laten ontstoppen?

In de meeste woningen bevind de badkamer zich op de eerste etage. Wanneer de badkamer zich op de begane grond bevind, dan vormt de doucheput meestal ook de laagst gelegen opening in het rioolstelsel. Zodra u de wastafel gebruikt, of het toilet doortrekt, komt het afvalwater dan uit de doucheput omhoog. In dat geval heeft u geen verstopte doucheput, maar is een deel van het riool, of het gehele riool, verstopt. Ook in dat geval kunnen onze gespecialiseerde monteurs u uitstekend van dienst zijn.

U kunt bij ons altijd vandaag geholpen worden, ongeacht het tijdstip waarop u ons belt. Betreft het een spoedgeval, bijvoorbeeld omdat al het gebruikte water in huis uit de doucheput omhoog komt, dan zijn we er in het algemeen binnen het uur. Het ontstoppingswerk wordt te allen tijde afgerond met een inspectie met de rioolcamera. Als wij klaar zijn, is uw badkamer schoon, en weet u wat er aan het verstopt raken ten grondslag heeft gelegen. Constateert onze monteur een technisch gebrek, waardoor de verstopping zich mogelijk zal gaan herhalen, dan doet hij u een vrijblijvend voorstel voor het herstelwerk.

Naast het ontstoppen van uw doucheput, kunt u door ons iedere afvoer van 32 mm tot 160 mm laten ontstoppen, reinigen en inspecteren. Ook voor andere riool gerelateerde problemen, zoals rioolgeur of rioolvliegjes, of het aanleggen van een nieuw riool, of de afvoeren voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer kunt u bij ons uitstekend terecht. Onze tarieven zijn transparant en concurrerend, zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Wij komen ook uw doucheput ontstoppen als u woont in:

Akersloot

Aagtdorp

Heiloo

Bergen

Heerhugowaard

Ursem

Noord-Scharwoude

Limmen

Schoorl

Winkel

Broek op Langedijk

Niedorp