Verstopte afvoer in Abcoude? Spoed?

Dan heeft u de oplossing nu binnen handbereik! U belt het nummer van de Riool Ontstoppingsbrigade, en krijgt direct een loodgieter met verstand van ontstoppingswerk aan de lijn. Onze vriendelijke, servicegerichte monteur probeert aan de hand van een aantal gerichte vragen te bepalen wat het probleem ongeveer is, spreekt met u af hoe laat hij bij u voor de deur staat, en wat de financiële consequenties zijn.

Verstopping in Abcoude?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Ontstoppingsdienst in Abcoude

De verstopping in het riool verhelpen

Eenmaal ter plaatse zal de monteur aan de hand van een eenvoudige visuele inspectie bepalen waar de verstopping zich ongeveer bevind, en hoe hij deze zal benaderen. In veel gevallen wordt er vanuit de woning mechanisch ontstopt, met de ontstoppingsmachine en verschillende freeskoppen. Voor het ontstoppen vanuit een bewoond huis, is hogedrukreiniging minder geschikt, als er van buitenaf gewerkt kan worden kiezen we doorgaans wel voor hogedrukreiniging. Uiteraard wordt er na het verhelpen van de verstopping te allen tijde een camera inspectie uitgevoerd van het ontstopte traject. Alleen op die manier kan bepaald worden of het riool al schoon is, en of er geen defecten in het riool zitten, die mogelijk tot het opnieuw verstoppen zouden kunnen leiden. Indien uw riool schoon en technisch in orde is bevonden, geven wij garantie op het verrichtte ontstoppingswerk, en mocht zich onverhoopt binnen de garantieperiode opnieuw een verstopping van uw riool voordoen, dan verhelpen wij deze kosteloos.

Niet alleen bij een verstopt riool

Niet alleen bij een verstopt riool kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van onze monteurs. Ook als uw riool defect is, en een snelle reparatie noodzakelijk is, u uw riool wilt laten vervangen tegen een concurrerende prijs, u last heeft van rioolgeur in uw woning, of uw riool wil laten inspecteren met de rioolcamera, bent u het beste af met de experts van de Riool Ontstoppingsbrigade. Wij zijn altijd paraat, en u krijgt altijd direct een monteur aan de telefoon. Niet alleen in Abcoude, maar ook in de volgende plaatsen zijn wij regelmatig actief met het ontstoppen en reinigen van het riool:

Ronde Hoep

Stokkelaarsbrug

Baambrugge

Loenersloot

Nes aan de Amstel

Nessersluis

Waverveen

Gaasperdam

Driemond