WC verstopt in Abcoude?

Voor een verstopte wc draaien onze vakkundige monteurs in het algemeen hun hand niet om. In Abcoude en omgeving lossen wij vrijwel dagelijks toiletverstoppingen op. In de meeste gevallen is er een te grote hoeveelheid wc papier doorgespoeld, en zit er in, of vlak achter de toiletpot een grote prop papier klem.

Vanzelfsprekend wilt u vandaag nog gebruik kunnen maken van uw toilet, en als u vandaag nog rechtstreeks contact opneemt met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, dan komt deze de verstopping ook vandaag nog bij u oplossen.

Mocht het u vanwege uw werk, of om andere redenen, niet lukken om de verstopping in uw wc overdag te laten verhelpen, dan kunt u ook een afspraak maken om uw toilet in de avond te laten ontstoppen. Als u ons overdag belt om af te spreken voor het ontstoppen in de avond, dan betaalt u daarvoor géén extra avondtoeslag.

Wc verstopt in Abcoude?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Wc verstopt in regio Abcoude

WC verstopt of toch een verstopt riool

Wanneer uw wc zich op de begane grond bevind, ziet een totale verstopping van het riool er ongeveer hetzelfde uit als een lokale verstopping in de toiletpot. Toch kunt u zelf wél bepalen of het een verstopping van de toiletpot, of van het gehele riool betreft.

Als het gehele riool verstopt is, zult u zien dat wanneer u het toilet doortrekt, de WC pot vol blijft staan. Als u op dat moment op andere plaatsen in huis het water laat wegstromen, en dit geeft geen enkel probleem, zoals opborrelen in de wc pot, of vol blijven staan van wasbak of fonteintje, dan kunt u concluderen dat de verstopping zich in de WC pot of dicht in de buurt daarvan bevind. Wanneer u op andere plaatsen in huis water gebruikt, en het toilet begint te borrelen, of het water komt omhoog, dan betreft het een verstopping van het gehele riool. Ook in dat geval kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Regelmatig krijgen wij van onze klanten te horen dat de verstopping niet spoedeisend is, omdat alles op de eerste etage het nog uitstekend doet. Op de eerste etage zal men de verstopping van het riool zelden waarnemen, maar in het algemeen verlaat slechts één rioolbuis het pand. Gebruik dus geen water op de eerste etage wanneer uw riool verstopt is, maar maak meteen een afspraak met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, zodat uw riool vandaag nog soepel doorloopt, en voorkom daarmee mogelijke schade door overstroming.

We ontstoppen niet alleen uw WC in Abcoude, maar ook in:

Ronde Hoep

Stokkelaarsbrug

Baambrugge

Loenersloot

Nes aan de Amstel

Nessersluis

Waverveen

Gaasperdam

Driemond