Afvoer verstopt in Abcoude?

Dan heeft u een probleem waar onze vakkundige rioolspecialisten altijd een snelle en adequate oplossing voor hebben. Of het gaat om de afvoer van de keuken of badkamer, de WC, of de wasmachine, onze ervaren riooldeskundigen beschikken allen over de kennis, en de juiste gereedschappen om verstoppingen in alle afvoeren van 32 mm tot en met 250 mm snel en schoon te kunnen oplossen, met de meest mogelijke zorg voor uw interieur. Onze ontstoppingsmethodes zijn altijd milieuvriendelijk. Wij gebruiken uitsluitend ruim water bij iedere ontstoppingsmethode, en chemische ontstoppers worden door ons nimmer toegepast.

Verstopte afvoer in Abcoude?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Verstopte afvoer in regio Abcoude

Gebruik geen gootsteenontstopper!

Chemische ontstoppingsmiddelen lossen in onze beleving nooit een verstopping in een afvoer op. Ongetwijfeld zijn er verstoppingen te bedenken waar de bijtende chemicali├źn het prima op doen, wij komen ze echter nooit tegen.

In de meeste gevallen waarin wij gebeld worden om een verstopte afvoer te ontstoppen, zijn er al chemische ontstoppers toegepast, zonder bevredigend resultaat, anders waren wij niet gebeld. Het grootste nadeel van de gootsteenontstoppers, vaak op basis van natronloog, is dat ze kunststof, en met name rubber aantasten.

Wij komen regelmatig situaties tegen waarbij afvoeren na het gebruik van gootsteenontstoppers zijn gaan lekken op de rubber afdichtingen, met noodzakelijke, dure reparaties tot gevolg. Typisch een voorbeeld waarbij het middel erger is dan de kwaal.

Laat uw afvoeren preventief reinigen

Gemiddeld komt er in Nederland in ieder huishouden eens in de 7 jaar een verstopping in een afvoer voor, waarvoor een professionele ontstoppingsdienst moet worden ingeschakeld. In sommige huishoudens komt het nooit voor, en in andere huishoudens veel vaker. Dat gemiddelde stijgt met de toename van het aantal nieuwbouwwoningen.

In tegenstelling tot de gangbare gedachte, zijn het niet de afvoeren in oude woningen die vaak verstopt raken, maar juist in nieuwere woningen. Dat de afvoeren in nieuwere huizen vaker verstopt raken, is te wijten aan de bouwwijze. Leidingen liggen doorgaans te vlak in de vloer, en er worden te grote diameters toegepast. Als u in een woning woont, waarin de afvoeren op deze wijze zijn aangelegd, dan heeft u waarschijnlijk al eerder met verstoppingen te maken gehad.

U kunt natuurlijk wachten tot de verstopping zich aandient, en dan contact met ons opnemen, maar verstandiger is het, als u uw afvoeren jaarlijks preventief laat reinigen. De tarieven voor de preventieve reiniging zijn een stuk aantrekkelijker dan die van onze spoeddienst, en als u lid bent van een VVE, of u de reiniging samen met uw buren laat uitvoeren, bent u reeds voor een paar tientjes per jaar verzekerd van afvoeren die altijd goed doorlopen, en voorkomt u schade en overlast door overstroming.

Wij ontstoppen, reinigen, en inspecteren ook de afvoeren in:

Ronde Hoep

Stokkelaarsbrug

Baambrugge

Loenersloot

Nes aan de Amstel

Nessersluis

Waverveen

Gaasperdam

Driemond