Hét loodgietersbedrijf van Beverwijk

Dagelijks zijn onze loodgieters in Beverwijk en omgeving bezig met het ontstoppen en reinigen van afvoeren van keukens en badkamers. Rioolproblemen komen in héél Noord-Holland, dus ook in Beverwijk, steeds frequenter voor. Met name het gebruik van de vaatwasser, vloeibare wasmiddelen, en vochtige toiletdoekjes doen het rioolstelsel ernstiger verontreinigen dan voorheen het geval was. Sommige verstoppingen zijn met enige handigheid héél goed zelf op te lossen, met behulp van een ontstopper, de tuinslang, en een handveer kan op korte trajecten, of in een toiletpot, uitstekend zelf een verstopping verholpen worden. Betreft het echter een verstopping van het hoofdriool, of een keukenafvoer waarvan de leiding in de vloer gestort ligt, dan komt u er niet omheen dat uw leiding moet worden uitgefreesd door een professionele loodgieter met kennis van zaken.

Verstopping in Beverwijk?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Beverwijk

Dag en nacht riooldienst Beverwijk

Hoewel de meeste verstoppingen niet van het ene op het andere moment ontstaan, is men in het algemeen geneigd geen actie te ondernemen zolang het water nog enigszins wegloopt. Vloeibare gootsteenontstoppers en ontstoppingskorrels lijken soms enig effect te sorteren, maar dat is doorgaans slechts schijn, want behalve voor de haren in een doucheput hebben chemische gootsteenontstoppers op de inhoud van de verstopte gootsteenafvoer zo goed als geen effect. Iedere poging om een toiletafvoer of hoofdriool te ontstoppen met chemische ontstoppingsmiddelen is bij voorbaat gedoemd te mislukken. Is de verstopping van uw riool een feit, dan kunt u het best rechtstreeks bellen met de loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade, en maakt u direct een afspraak om uw afvoer vandaag te laten reinigen, zodat het afvalwater weer probleemloos wegloopt. In het geval u chemicaliën zoals gootsteenontstoppers heeft gebruikt, stellen wij het zeer op prijs als u dit aan onze loodgieter meldt vóór hij aan het ontstoppingswerk begint, zodat deze zich op de juiste manier kan beschermen tegen de bijtende middelen.

Riool ontstoppen, reinigen en inspecteren mét garantie

De loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade beschikken niet alleen over de modernste apparatuur om uw riool te ontstoppen, er wordt tevens altijd gebruik gemaakt van de rioolcamera om te controleren of het ontstopte traject schoon is, of dat een verdere reinigingsbeurt wenselijk is. Daarnaast biedt onze werkwijze het voordeel dat technische gebreken die verstoppingen zouden kunnen veroorzaken direct aan het licht komen, zodat u niet binnen enkele weken weer met hetzelfde probleem zit. Dankzij de inzet van de camera kunnen wij u dan ook garantie geven op het verrichtte ontstoppingswerk, mits onze loodgieter heeft geconstateerd dat het gereinigde riool geen technische gebreken vertoont. Vanzelfsprekend laten wij u voor het oplossen van de technische mankementen aan uw riool ook niet in de kou staan. Voor het vervangen of repareren van uw riool doen wij u graag een vrijblijvend-, en concurrerend voorstel.

Dé loodgieter van Beverwijk komt ook in:

Velsen-Noord

Velsen-Zuid

Velserbroek

IJmuiden

Heemskerk

Wijk aan Zee

Noordeinde

Driehuis

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt