Last van een verstopte gootsteen in Beverwijk?

Dan bent u zeker niet de enige. Gootsteenverstoppingen zijn de meest voorkomende verstoppingen, en niet alleen in Beverwijk. Meestal betreft het het langzaam maar zeker dichtgroeien van de gootsteenafvoer met een mengsel van opgedroogde zeep en vet (sipsop).

In oudere huizen komt deze verstopping niet zo heel veel voor, maar vrijwel iedereen die in een woning met betonnen vloeren woont krijgt vroeg of laat met een verstopte keukenafvoer te maken. Inschakelen professionele hulp is dan noodzakelijk.

In dat geval bent u met het inschakelen van de ervaren monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade op de juiste weg. In vrijwel alle gevallen wordt het feit dat de totale verstopping in aantocht is, al lange tijd voorafgegaan door allerlei signalen dat er iets met de afvoer aan de hand is.

Zomaar ineens borrelende geluiden, langzaam weglopend water, en omhoog komen van water in de gootsteen als de vaatwasser aanstaat zijn tekenen dat het niet goed gaat met de gootsteenafvoer.

Als men wist hoe de gootsteenafvoer er op zo’n moment aan toe is, zou men niet eens overwegen om te proberen er zelf iets aan te doen. Laat staan om er totaal zinloos nog wat flessen ontstoppingsmiddel in te gieten die het echte ontstoppingswerk vaak ernstig kunnen bemoeilijken en in het meest ongunstige geval uw PVC afvoeren verbranden.

Gootsteen verstopt in Beverwijk?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

gootsteen verstopt beverwijk

Hoe wij uw gootsteen verstopping verhelpen

Een verstopte gootsteen vormt ook voor onze ervaren monteurs in veel gevallen een uitdaging en is vrijwel nooit een fluitje van een cent. De toegang tot het verstopte leidingsdeel wordt vaak ernstig bemoeilijkt door de aanwezigheid van haakse bochten in een kleinere diameter buis dan de buis die verstopt zit. Het vet laat zich vaak moeilijk verplaatsen in te vlak liggende buizen.

Door de kleine ingang en haakse bochten is het in de meeste gevallen niet mogelijk de rioolcamera te gebruiken om te kunnen zien of de buis schoon is. In dat geval komt het vaak neer op kennis, ervaring én geduld. In de meeste gevallen lukt het onze monteurs wel om uw gootsteenafvoer binnen het uur weer soepel te laten doorlopen.

In sommige gevallen kan het verstandig zijn om nog wat langer door te gaan met reinigen. In het geval dat onze monteur het verstandig acht om meer werk te steken in het reinigen van uw keukenafvoer, dan zal hij dit met u bespreken vóór hij verder gaat. Als de gootsteenafvoer naar het oordeel van onze monteur schoon is, dan krijgt u ook garantie op het verrichtte ontstoppingswerk.

Regelmatig een verstopte gootsteen?

Woont u in een woning met betonnen vloeren en heeft u al meerdere keren last heeft gehad van een verstopte gootsteen? Dan doet u er verstandig aan een afspraak te maken voor een jaarlijkse periodieke reiniging van de gootsteenafvoer.

Met het periodiek reinigen van de gootsteenafvoer bent u een stuk voordeliger uit, dan wanneer u ons inschakelt om een verstopping te verhelpen. Afhankelijk van het aantal deelnemers bent u al vanaf een paar tientjes per jaar verzekerd van altijd goed doorlopende afvoeren en voorkomt u mogelijke schade door overstroming.

Wij ontstoppen ook uw gootsteen als u woont in:

Wijk aan Zee

Heemskerkerduin

Velsen

Velserbroek

Santpoort