Last van een verstopte doucheput in Beverwijk?

Belt u dan meteen met onze vakkundige monteur en laat hem vandaag nog uw doucheput ontstoppen. Meestal betreft het een prop haren met zeepresten dat zich ergens in een bocht in de leiding heeft vastgezet.

Zélf proberen met een handveertje kan het probleem soms verhelpen, maar als er één of meerdere bochten in het traject zitten, dan bent u met het handveertje kansloos.

Als er nog enige doorstroming in de afvoer zit kan ontstoppingsmiddel het probleem nog wel eens verhelpen. Toch worden we vaker geconfronteerd met het feit dat het ontstoppingsmiddel niet de verstopping, maar wél de buis of de rubber afdichtingen oploste met alle vervelende en arbeidsintensieve consequenties van dien.

Verstopte doucheput in Beverwijk?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

doucheput verstopt beverwijk

Alléén de doucheput?

Het uitsluitend verstoppen van de doucheput komt voor. Tegenwoordig komt het vaker voor dat keuken en badkamer op één en hetzelfde traject zijn aangesloten. In die leiding komt dan zowel vet en zeep uit de keuken, scheerzeep en haar uit de wastafel, en zeep en haar uit de doucheput samen.

Indien uw woning voorzien is van een dergelijke afvoer, die ook nog eens te vlak in de betonvloer gestort ligt, dan is het herhaaldelijk verstopt raken van de doucheput zo goed als onvermijdelijk.

U doet er dan verstandig aan om een afspraak met onze monteur te maken voor een jaarlijkse periodieke reiniging van de gecombineerde afvoer. Periodiek reinigen is een stuk voordeliger dan ontstoppen. U bent er van verzekerd dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Uw doucheput vandaag nog ontstopt

Wij zijn ons er als geen ander van bewust dat een totaal verstopte doucheput snel verholpen moet worden. Wij kunnen u dan ook altijd garanderen dat uw probleem dezelfde dag door ons verholpen kan worden.

Belt u ons vóór 15.00, dan berekenen wij u bovendien geen toeslag als wij uw doucheput in de avond komen ontstoppen. U krijgt bij ons nooit een antwoordapparaat of telefoniste aan de lijn, maar altijd direct een monteur met verstand van zaken.

Natuurlijk komen wij niet alleen in Beverwijk uw doucheput ontstoppen, maar ook in:

Velsen-Noord

Velsen-Zuid

Velserbroek

IJmuiden

Heemskerk

Wijk aan Zee

Noordeinde

Driehuis