Verstopte afvoer in Beverwijk?

Als u direct contact opneemt met de servicegerichte monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, dan weet u zeker dat de verstopping van uw afvoer vandaag nog verholpen is.

Of het gaat om de afvoer van uw keuken of badkamer of het gehele riool, we hebben altijd de beschikking over de modernste apparatuur om elke verstopte afvoer weer als vanouds te laten doorlopen.

En dat niet alleen, want dankzij de inzet van de rioolcamera kunnen wij ook achterhalen waardoor uw afvoer verstopt is geraakt, en of er eventueel een technisch mankement aan de verstopping van de afvoer ten grondslag heeft gelegen.

Afvoer verstopt in Beverwijk?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

afvoer verstopt beverwijk

Afvoer ontstoppen tegen vaste tarieven

Voor het ontstoppen van uw afvoer hanteren wij vaste tarieven. Tarieven waar de meeste van onze concurrenten niet aan kunnen tippen. Bij ons géén onduidelijke afspraken, starttarieven, meterprijzen en extra kosten voor het gebruik van de rioolcamera.

Onze tarieven zijn inclusief het gebruik van alle benodigde apparatuur, inzet van de rioolcamera, BTW en voorrijden, ongeacht het aantal meters dat moet worden ingevoerd voordat de verstopping bereikt is.

In de meeste gevallen is de verstopping van uw afvoer binnen het uur verholpen. De monteur die u aan de lijn krijgt laat u direct weten hoe laat hij ongeveer bij u kan zijn en belt u een half uur voor hij ter plaatse is nogmaals om u te bevestigen dat hij in aantocht is. Na voltooiing van de werkzaamheden overhandigt hij u de factuur. U kunt deze contant of met PIN afrekenen.

Periodiek reinigen van uw afvoeren

Als u vaker last heeft van verstopte afvoeren, met name van de keuken, dan is de kans groot dat de oorzaak van het verstopt raken schuilt in een verkeerde aanleg van de afvoeren.

In de meeste gevallen is die verkeerde aanleg niet meer op te lossen vanwege het feit dat de afvoeren in de vloer gestort liggen. In dat geval raden wij u aan uw afvoeren jaarlijks periodiek te laten reinigen.

De tarieven voor het periodiek reinigen liggen aanmerkelijk lager dan de tarieven voor het ontstoppingswerk. Sta nooit meer voor onaangename verrassingen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze monteur!

Wij verhelpen dagelijks verstoppingen van afvoeren in Beverwijk, maar komen uw afvoer ook ontstoppen als u woont in:

Velsen-Noord

Velsen-Zuid

Velserbroek

IJmuiden

Heemskerk

Wijk aan Zee

Noordeinde

Driehuis