Last van een verstopte WC in Beverwijk?

Een verstopping van de WC kan uw huishouden behoorlijk ontregelen. Onze ervaren monteurs verhelpen dagelijks verstoppingen van WC’s in Beverwijk en omgeving.

Wanneer het een verstopping betreft die in de toiletpot zit, is het ontstoppen doorgaans snel gedaan. Toch is niet iedere toiletverstopping hetzelfde. In sommige gevallen blijkt er toch méér aan de hand.

Verstopte WC in Beverwijk?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

wc verstopt beverwijk

Vandaag uw WC ontstoppen in Beverwijk

Een goed doorlopende WC is een vrijwel onmisbaar onderdeel van uw woning. Wij weten als geen ander dat u niet met uw verstopping kunt blijven zitten tot morgen. Als u belt met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, dan weet u meteen hoe laat hij bij u in Beverwijk op de stoep kan staan en wat het ontstoppen van uw WC u gaat kosten.

De monteur zal u aan de telefoon een aantal gerichte vragen stellen. Hiermee kan de monteur bepalen of het werkelijk om een lokale verstopping van een toilet gaat of dat het een totale verstopping van het riool betreft.

De eerste vraag is of het een toilet op een etage of op de begane grond betreft. Bij een verstopte WC op een etage betreft het vrijwel altijd een eenvoudig te verhelpen lokale verstopping. Is de WC op de begane grond verstopt, dan zou het ook zo kunnen zijn dat het gehele riool verstopt is. De symptomen zijn namelijk vrijwel identiek.

U wordt bij ons altijd dezelfde dag geholpen. En als u ons op werkdagen vóór 15.00 belt, dan berekenen wij u ook géén toeslag voor het oplossen van uw verstopte WC in de avonduren.

Zelf uw WC ontstoppen in Beverwijk?

In veel gevallen kunt u uw WC, wanneer deze verstopt zit, uitstekend zelf ontstoppen. Het meest effectief is daarvoor de ouderwetse gootsteenontstopper of plopper.

Het is van groot belang dat u de plopper omklapt voor gebruik, zodat hij bol is en u een goed vacuüm kunt trekken. Gebruik van ontstoppingsmiddelen is vrij zinloos, evenals het gepiel met een handveertje door de pot. Goede kans dat u het glazuur van uw WC pot beschadigd. Dan bent u van de regen in de drup. Als het u niet meer lukt met de plopper, belt u dan meteen met onze ontstopper.

Wij komen ook uw WC ontstoppen in:

Wijk aan Zee

Heemskerkerduin

Velsen

Velserbroek

Santpoort