Loodgieter nodig in Alkmaar?

Als u een loodgieter nodig heeft omdat uw riool-, uw gootsteen-, of uw doucheput verstopt is geraakt, dan bent u bij de Riool Ontstoppingsbrigade aan het juiste adres. Als géén ander weten onze vakbekwame loodgieters hoe zij een verstopping in het rioolstelsel het beste kunnen benaderen, en zij beschikken allen over de meest moderne gereedschappen, om iedere verstopping in het rioolstelsel snel de baas te kunnen, met voor u minimale overlast.

Verstopping in Alkmaar?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter in Alkmaar

Hoe gaat onze loodgieter te werk?

Als u contact met ons opneemt krijgt u altijd rechtstreeks contact met een loodgieter met verstand van rioolwerk aan de lijn. De loodgieter laat u direct weten hoe laat hij bij u op de stoep staat, en desgewenst belt hij u nog als hij naar u onderweg is. Eenmaal ter plaatse zal de loodgieter eerst bepalen of het een lokale-, of een totale verstopping betreft, hoe hij zich een toegang tot het riool kan verschaffen, en of er mechanisch of onder hoge druk ontstopt wordt. Na het ontstoppen wordt de rioolcamera ingevoerd, om te bepalen of het riool schoon is, en of er defecten zijn. Soms is verder reinigen van het riool wenselijk, soms komt er een breuk of verzakking aan het licht, en soms was er simpelweg iets in het riool terecht gekomen wat er niet thuishoorde. Vrijwel alle verstoppingen van het riool zijn binnen het uur opgelost, soms is er meer aan de hand. Indien een kleine reparatie noodzakelijk is, zal onze loodgieter deze reparatie direct uitvoeren. In het geval ingrijpender werkzaamheden noodzakelijk zijn, zorgen wij er te allen tijde voor dat u over een functionerend riool kunt beschikken, tot de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

Riool Ontstopt? Géén verrassingen achteraf

Na voltooiing van de rioolwerkzaamheden kunt u de verrichtte werkzaamheden direct met de loodgieter afrekenen. U kunt contant, of met PIN betalen, en ontvangt ook direct de factuur. Afhankelijk van de gedane constateringen tijdens de camera inspectie krijgt u garantie op het verrichtte ontstoppingswerk. Onze tarieven zijn vast en transparant. Géén lage loktarieven die later starttarieven blijken te zijn, géén extra toeslagen voor ingevoerde meters of gebruik van gereedschappen. Alle genoemde bedragen in onze tarieflijst zijn incl. BTW

Tip: Als het u vanwege uw werk of om andere redenen niet lukt om overdag aanwezig te zijn om uw riool te laten ontstoppen, dan kunt u overdag een afspraak met onze loodgieter maken om uw riool in de avond te laten ontstoppen, zonder toeslag. Maakt u doordeweeks een afspraak voor de zaterdag, dan betaalt u géén weekendtoeslag.

Onze loodgieters ontstopten onlangs óók het riool in:

Akersloot

Aagtdorp

Heiloo

Bergen

Heerhugowaard

Ursem

Noord-Scharwoude

Limmen

Schoorl

Winkel

Broek op Langedijk

Niedorp

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt