Loodgieter nodig in Abcoude?

De loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade komen regelmatig in Abcoude om verstoppingen van riolen of afvoeren van keukens en badkamers te verhelpen. Als u last heeft van een verstopte afvoer of een verstopte wc is het altijd zinvol om eerst zelf te proberen de verstopping op te lossen. In veel gevallen is er simpelweg wat ruim met toiletpapier omgesprongen, of betreft het slechts een kleine blokkade, die met een plopper of een handveertje snel op te lossen valt. Controleert u ook altijd of het syphon onder de wastafel of de gootsteen niet verstopt zit. Vuil dat door de gootsteen gespoeld wordt, en haren in de wasbak, verzamelen zich in het syphon, en het is aan te raden dat u uw syphon zo nu en dan reinigt, om vervuiling van de afvoer te voorkomen, en een goede doorstroming te behouden.

Verstopping in Abcoude?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Abcoude

Onze loodgieter ontstopt uw riool vandaag nog in Abcoude

Als het ondanks uw eigen inspanningen niet gelukt is om de verstopping van uw riool op te lossen, dan heeft u een loodgieter nodig die over de juiste gereedschappen en kennis beschikt om uw afvoer weer zorgvuldig terug te frezen naar de oorspronkelijke diameter. De loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade beschikken over de modernste gereedschappen om elke afvoer met een buisdiameter van 32 mm tot 250 mm te kunnen ontstoppen en reinigen. Nadat wij het verstopte traject ontstopt en gereinigd hebben, inspecteren wij het werk met de rioolcamera, zodat wij u kunnen garanderen dat de verstopping niet binnen afzienbare tijd weer terug zal komen. Als tijdens de inspectie mocht blijken dat het gereinigde traject technische mankementen vertoont, waardoor het te verwachten valt dat het riool weer snel vervuild en verstopt zal raken, dan doen wij u een vrijblijvend voorstel voor het herstelwerk aan uw riool.

Hoe gaat onze loodgieter te werk?

Geen verstopping is hetzelfde. Soms betreft het een lokale prop die uit het riool verwijderd moet worden, en in andere gevallen is de afvoer over een grotere afstand dichtgeslibd. De loodgieter zal eerst bepalen hoe hij zich het best een toegang tot het verstopte traject kan verschaffen, en afhankelijk van de situatie zal hij kiezen voor mechanisch of onder hoge druk ontstoppen. Als het water weer wegloopt zal hij de rioolcamera invoeren om te bepalen of het traject vrij is, of verdere rioolreiniging wenselijk is. Als het gereinigde traject schoon is, en er geen verdere gebreken geconstateerd zijn, krijgt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. U kunt de werkzaamheden contant of met PIN afrekenen. In de meeste gevallen nemen de ontstoppingswerkzaamheden niet meer dan een uur in beslag. Onze tarieven zijn inclusief BTW en gebruik van alle gereedschappen, inclusief de rioolcamera, en ongeacht het aantal gereinigde meters riool.

Onze loodgieters ontstopten onlangs óók in:

Ronde Hoep

Stokkelaarsbrug

Baambrugge

Loenersloot

Nes aan de Amstel

Nessersluis

Waverveen

Gaasperdam

Driemond