Rioolservice Amstelveen

Rioolproblemen zijn in Amstelveen aan de orde van de dag. Oudere woningen zijn vaak nog voorzien van een gietijzeren riool en de buitenriolering is vaak nog van zgn. gresbuis. Naarmate het einde van de levenscyclus van deze riolen in zicht komt, gaan de afvoeren steeds meer mankementen vertonen, resulterend in verstoppingen. Maar ook nieuwbouwwijken, zoals de Westwijk, kennen zo hun eigen problematiek, met verzakkingen, en te vlak in de dekvloer liggende afvoeren. Wellicht geeft uw riool al langere tijd signalen, dat er iets aan de hand is. Borrelende geluiden, zo nu en dan een rioolgeur, langzaam leeglopende afvoeren, het zijn allemaal tekenen dat er iets aan de hand is. Dan ineens is het mis, er gaat geen druppel meer de woning uit, en u heeft met spoed professionele hulp nodig. Goed om te weten dat de monteurs van de Riool Ontstoppingsbrigade dag en nacht bereikbaar zijn, en in de meeste gevallen binnen het uur bij u op de stoep kunnen staan om u van uw rioolproblemen te verlossen in héél Amstelveen en omgeving.

Verstopping in Amstelveen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Ontstoppingsdienst Amstelveen

Verstopping opgelost? Géén verrassingen achteraf

U wilt uw rioolprobleem het liefst zo snel mogelijk opgelost zien, maar logischerwijs wilt u ook graag weten wat de financiële consequenties en de garanties zijn. In financiële zin weet u bij de Riool Ontstoppingsbrigade precies waar u aan toe bent, op de pagina tarieven kunt u precies zien wat het ontstoppen in Amstelveen u op elk tijdstip gaat kosten, en wat de toeslag voor avond-, nacht-, en zon- en feestdagen bedraagt. Als de monteur aan de hand van de camerabeelden uw riool na reiniging heeft goedgekeurd, krijgt u standaard 4 weken garantie op het ontstoppingswerk. Mocht zich binnen die periode opnieuw een verstopping aandienen, dan betaalt u voor het terugkomen en de ontstoppingswerkzaamheden in het eerste uur niets.

Terugkerende gootsteenverstopping?

Als u in een nieuwere woning woont, met betonvloeren en in de dekvloer liggende afvoeren, dan is de kans groot dat u uw gootsteenafvoer al enkele keren heeft laten ontstoppen. Gemiddeld komen deze verstoppingen in nieuwere woningen na verloop van tijd gemiddeld na anderhalf á 2 jaar weer terug. Speciaal voor woningen waar dit probleem aan de orde is, biedt de Riool Ontstoppingsbrigade u een periodieke reinigingsbeurt van de gootsteenafvoer aan, tegen een speciaal gereduceerd tarief, zonder dat u aan een onderhoudscontract vast zit. Informeer naar de mogelijkheden bij de monteur.

Rioolservice in héél Amstelveen en omgeving:

Bovenkerk

Ouderkerk aan de Amstel

Schiphol Oost

Oude Meer

Amstelveen Westwijk

Buitenveldert

Middelpolder

Randwijck

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt