Gootsteen verstopt in Amstelveen?

Een probleem dat de laatste jaren alleen maar toegenomen is, is het steeds frequenter verstopt raken van de gootsteenafvoer. Deels heeft dat te maken met het toenemende gebruik van de vaatwasser.

Waar vroeger borden en pannen nog werden afgeveegd, alvorens men ging afwassen, zet men tegenwoordig alles rechtstreeks in de vaatwasser, en die reinigt de vaat perfect. Gevolg daarvan is wel, dat al dat vet in de afvoer terecht komt, waar het de kans krijgt om af te koelen, te stollen, en zich te hechten aan de afvoerbuis.

In sommige woningen heeft men nooit last van een verstopte gootsteenafvoer, in andere woningen verstopt de gootsteenafvoer vaker dan gemiddeld, en is het ontstoppen een regelmatig terugkerende klus.

Gootsteen verstopt in Amstelveen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Verstopte Gootsteen in regio Amstelveen

Waarom de Riool Ontstoppingsbrigade?

Het ontstoppen van de gootsteenafvoer is iets meer dan het verwijderen van een lokale prop in de afvoer. In het algemeen is de afvoer van de gootsteen over een grotere afstand dicht geslibt en aangegroeid met een mengsel van zeep en vet.

Lopend krijgen van die afvoer is meestal niet het probleem. Vaak begint onze monteur met het leegzuigen van de afvoer om de losse verontreiniging te verwijderen, en vaak loopt de gootsteen dan al weer leeg.

Dan moet het echte werk eigenlijk nog beginnen. Met behulp van de verenmachine en de juiste diameter freeskop begint onze monteur dan met het mechanisch verwijderen van de vetafzetting die zich aan de afvoerbuis gehecht heeft, dit alles spoelend met ruim water. Op die manier wordt de buis-vullende staaf vet in kleinere stukjes gemalen, en afgevoerd naar het gemeenteriool.

Als de monteur het gereinigde traject geïnspecteerd en in orde bevonden heeft, dan geven wij garantie op het verrichtte ontstoppingswerk. Mocht zich ondanks alle inspanningen binnen de garantieperiode opnieuw een verstopping in het gereinigde traject voordoen, dan lossen wij deze kosteloos voor u op.

Uw gootsteenafvoer in Amstelveen Westwijk?

Amstelveen Westwijk is niet de enige nieuwbouw in Amstelveen, maar kent wel het grootste aantal terugkerende gootsteen verstoppingen. Als u een appartement in Westwijk bewoont, dan heeft u waarschijnlijk al meerdere keren een verstopte gootsteen gehad.

Speciaal voor eigenaren van appartementen bieden wij een jaarlijkse preventieve reinigingsbeurt voor de gootsteenafvoer aan, tegen een sterk gereduceerd tarief ten opzichte van het ontstoppingswerk.

Laat u de preventieve reiniging gezamenlijk met een aantal buren, of de vereniging van eigenaren uitvoeren, dan bent u al vanaf een paar tientjes per jaar verzekerd van een gootsteenafvoer die altijd goed functioneert. Zo voorkomt u schade door overstroming, en hoeft u nooit een spoeddienst voor het ontstoppingswerk in te schakelen.

Wij komen graag vandaag uw gootsteen ontstoppen in:

Bovenkerk

Ouderkerk aan de Amstel

Schiphol Oost

Oude Meer

Amstelveen Westwijk

Buitenveldert

Middelpolder

Randwijck