Afvoer verstopt in Amstelveen?

Wanneer uw last heeft van een verstopping in uw afvoer, en u in Amstelveen woont, dan kunt u het best direct een afspraak maken met de vakkundige ontstopper van de Riool Ontstoppingsbrigade.

Onze vakkundige monteurs ontstoppen dagelijks afvoeren in héél Amstelveen en omgeving, tot grote tevredenheid van onze klanten. Niet alléén ontstoppen wij de afvoer, maar als het nodig is reinigen wij uw afvoeren, en inspecteren wij het eindresultaat met onze rioolcamera.

Op die manier achterhalen wij niet alleen de oorzaak van het verstopt raken van de afvoer, maar als wij de oorzaak achterhaald hebben en het blijkt dat de afvoer een technisch defect heeft, dan kunnen wij u tevens een voorstel doen voor het herstelwerk aan de afvoer.

Verstopte afvoer in Amstelveen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Verstopte afvoer in Amstelveen

Nieuwbouwwoning in Amstelveen?

Als u een nieuwbouwwoning in Amstelveen bewoont, en u woont er al een aantal jaren, dan zal het vast niet de eerste keer zijn dat u last heeft van een verstopte afvoer. Met name de afvoer van de keuken, raakt na verloop van enkele jaren gemiddeld eens in de anderhalf á twee jaar verstopt.

Nieuwbouwwoningen kennen zo hun eigen problematiek voor wat betreft de afvoeren. Op etages liggen de afvoeren in de dekvloer gestort, vrijwel altijd zonder afschot, en onder eengezinswoningen is er vaak geen kruipruimte onder de woning, en liggen de afvoeren onbereikbaar in het zand onder de woning.

Laat uw afvoeren periodiek reinigen

Afvoeren doen vaak jarenlang trouwe dienst, zonder dat er ooit naar omgekeken wordt. Toch kan iedere afvoer na verloop van tijd wel eens een goede reinigingsbeurt gebruiken, en onder een goede reiniging verstaan wij niet het omkeren van een fles chemicaliën.

Te vlak liggende afvoeren groeien na verloop van tijd altijd dicht met een mengsel van zeep en vet. Ontstoppingsmiddelen doen zo goed als niets op een dergelijke verontreiniging, maar tasten wel de rubber afdichtingen van steekmoffen aan, en tasten tevens het PVC van uw afvoeren aan.

Het periodiek laten reinigen van uw afvoeren is voordeliger dan het ontstoppingswerk. Wanneer u een appartement bewoont, is het vrijwel zeker dat alle bewoners van uw complex dezelfde problemen met de afvoeren hebben.

Indien u uw afvoeren gezamenlijk met uw buren laat reinigen, bent u er al vanaf een paar tientjes per jaar van verzekerd dat uw afvoeren altijd goed doorlopen, en op die manier voorkomt u mogelijke schade die ontstaat door overstroming, wanneer bijvoorbeeld uw wasmachine afpompt, terwijl de afvoer die waterhoeveelheid niet meer aan kan.

U krijgt bij ons rechtstreeks contact met een monteur, dag en nacht. Géén belcentrale met telefoniste, u weet direct hoe laat de monteur bij u is. In het geval spoed geboden is, zijn wij binnen het uur op locatie in héél Amstelveen en omgeving.

Laat ons vandaag nog uw afvoeren ontstoppen in:

Bovenkerk

Ouderkerk aan de Amstel

Schiphol Oost

Oude Meer

Amstelveen Westwijk

Buitenveldert

Middelpolder

Randwijck