Direct een loodgieter nodig in Amstelveen?

Rioolproblemen, en met name verstoppingen in het rioolstelsel, zijn niet alleen heel ongemakkelijk, ze kunnen ook schade door overstroming veroorzaken. Als uw riool verstopt is, dan is de vakkundige loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade in héél Amstelveen en omgeving sinds jaar en dag hét aanspreekpunt als u uw rioolprobleem snel en effectief opgelost wil hebben. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van allerlei rioolproblemen. Of het gaat om een verstopte gootsteen, een verstopte wc, of een plots optredende rioolgeur, de loodgieters van de riool Ontstoppingsbrigade lokaliseren het probleem, en lossen het op.

Verstopping in Amstelveen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Amstelveen

Dag en nacht Rioolservice

Omdat we ons er maar al te zeer van bewust zijn, dat het ontstoppen van een riool niet altijd tot morgen kan wachten, kunt u er van op aan dat u bij de Riool Ontstoppingsbrigade altijd direct een loodgieter met kennis van zaken aan de lijn krijgt, die u meteen laat weten op welk tijdstip hij bij u voor de deur kan staan. In Amstelveen en omgeving kunnen wij, als spoed geboden is, vrijwel altijd binnen het uur ter plaatse zijn, ook ’s nachts en in het weekend.

Vaste tarieven voor riool ontstoppen in Amstelveen

Natuurlijk wilt u uw rioolprobleem zo snel mogelijk opgelost zien, maar daarnaast wilt u waarschijnlijk ook weten waar u in financiële zin aan toe bent. Bij de meeste ontstoppingsbedrijven blijft de prijs een grote-, en vaak onaangename verrassing. Zo niet bij de loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade. Onze tarieven zijn transparant, en inclusief het gebruik van alle gereedschappen. Bovendien is de inspectie met de rioolcamera in de prijs inbegrepen, en dankzij de inzet van de rioolcamera kan de loodgieter dan ook bepalen of uw riool schoon en technisch in orde is, of dat het wenselijk is het riool verder te reinigen. Als uw riool technisch in orde bevonden is, geven wij garantie op het verrichtte ontstoppingswerk, en mocht zich binnen de garantieperiode wederom een verstopping aandienen, dan lossen wij die voor u op, zonder u daarvoor iets in rekening te brengen.

Onze loodgieters lossen ook rioolproblemen op in:

Bovenkerk

Ouderkerk aan de Amstel

Schiphol Oost

Oude Meer

Amstelveen Westwijk

Buitenveldert

Middelpolder

Randwijck

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt