Hét ontstoppingsbedrijf van Amsterdam

In heel Amsterdam en omgeving staan de vakkundige rioolspecialisten van de Riool Ontstoppingsbrigade 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in de startblokken, om u snel van dienst te kunnen zijn in het geval u last heeft van een verstopt toilet, een verstopte gootsteen, of een verstopte riolering. Een verstopping houdt immers geen rekening met kantooruren, en om schade door overstroming te voorkomen is bij een totale verstopping van het hoofdriool is spoed geboden. Bij ons zit u dus niet te wachten tot u teruggebeld wordt door een centrale, maar krijgt u direct de vakman aan de lijn, die u direct laat weten wanneer hij bij u kan zijn.

In de meeste gevallen kan de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, in heel de omgeving van Amsterdam, binnen het uur bij u voor de deur staan. Aan de hand van een snelle visuele inspectie en de door u verschafte informatie, wordt bepaald hoe de verstopping wordt benaderd, en in de meeste gevallen is het probleem binnen het uur verholpen. Het verhelpen van de verstopping eindigt in alle gevallen met een camera inspectie van het gereinigde traject, om te kunnen bepalen of het riool technisch in goede staat is, en we de verontreiniging goed hebben verwijderd. Aam de hand van de beelden bepaalt de specialist of er garantie op het ontstoppingswerk gegeven kan worden, of dat herstelwerkzaamheden aan het riool wenselijk zijn. Indien reparatie of herstel wenselijk is, dan kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave doen voor de te verrichten herstelwerkzaamheden.

Verstopping in Amsterdam?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Ontstoppingsdienst Amsterdam

Verstopte gootsteen in Amsterdam?

Een verstopping in de gootsteenafvoer is weliswaar zeer ongemakkelijk, maar heeft een minder spoedeisend karakter dan een verstopping van het hoofdriool.

Wilt u uw gootsteenafvoer laten ontstoppen, maar komt het u vanwege uw werk of andere redenen niet uit om tijdens kantooruren een afspraak in te plannen? Dan kunt u bij de Riool Ontstoppingsbrigade, als u overdag belt, een afspraak maken om uw gootsteen in de avond of op zaterdag te laten ontstoppen, zonder toeslag op het normale tarief.

24/7 riooldienst in:

Amsterdam Zuid

Amsterdam West

Amsterdam Centrum

Jordaan

Rivierenbuurt

Kadoelen

Banne Buiksloot

Osdorp

Akerpolder

IJburg

Nieuw-Sloten

Amsterdam Geuzenveld

Indische buurt

Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Noord

Amsterdam Oost

Monnickendam

De Pijp

Buitenveldert

Oud-Sloten

Slotervaart

Nieuwendam

KNSM Eiland

Zeeburg

Watergraafsmeer