Uw WC verstopt in Amsterdam?

Het verstopt raken van de WC heeft een zeer ontregelend effect op uw huishouden, en vanzelfsprekend wilt u die verstopping zo snel mogelijk verholpen zien.

Een verstopte WC betekent niet automatisch een verstopt riool. Er bestaat een goede kans dat de verstopping in de toiletpot zit. In dat geval is het oplossen van de verstopping doorgaans een fluitje van een cent voor onze ervaren monteurs.

Wc verstopt in Amsterdam?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

WC verstopt Amsterdam

Soms is er iets in de wc pot terecht gekomen wat er niet in thuis hoort, zoals het plastic korfje van een toiletverfrisser. In dat geval demonteren we de toiletpot, om het obstakel te verwijderen.

Een verstopt toilet op een etage is bijna altijd een verstopping in de WC pot, omdat het toilet vrijwel altijd dichtbij de standleiding geplaatst is.

Bij een verstopte WC op de begane grond dient men altijd alert te zijn of het wel een verstopt toilet betreft, of dat misschien het gehele riool verstopt is. U kunt dat zelf testen door op meerdere plaatsen in huis de kranen te openen. Indien het wegspoelen van water op andere plekken in huis geen invloed heeft op de waterstand in de toiletpot, dan betreft het een verstopping van het toilet.

Niet alleen bij een verstopte WC

Onze servicegerichte monteurs zijn dag en nacht bereikbaar en paraat voor het oplossen van verstoppingen in het rioolstelsel. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen. We zijn in héél Amsterdam bij spoedgevallen binnen het uur op locatie. Óók in de nachtelijke uren.

U neemt geen contact op met een belcentrale, maar krijgt rechtstreeks contact met de vakman. We zijn niet alleen het aanspreekpunt in Amsterdam voor verstoppingen in het rioolstelsel, maar ook voor:

  • Rioolreparaties
  • Rioolaanleg
  • Stankonderzoeken rioolgeur
  • Camera inspecties van het riool
  • Deelrenovaties van het riool

Onze tarieven, waar maar weinig van onze concurrenten aan kunnen tippen, zijn transparant, en gepubliceerd op de pagina tarieven. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, gebruik van alle gereedschappen, en inclusief de inzet van de rioolcamera.

We hanteren dus geen lage starttarieven die tot torenhoge bedragen kunnen oplopen. Ook hanteren we geen extra kosten voor ingevoerde meters. U weet van tevoren waar u aan toe bent.

Wij komen graag vandaag nog uw WC ontstoppen in

Amsterdam Zuid

Amsterdam West

Amsterdam Centrum

Jordaan

Rivierenbuurt

Kadoelen

Banne Buiksloot

Osdorp

Akerpolder

IJburg

Nieuw-Sloten

Amsterdam Geuzenveld

Indische buurt

Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Noord

Amsterdam Oost

Monnickendam

De Pijp

Buitenveldert

Oud-Sloten

Slotervaart

Nieuwendam

KNSM Eiland

Zeeburg

Watergraafsmeer