Loodgieter Amsterdam: 24-uur spoed service

Een verstopt riool komt doorgaans niet onaangekondigd. Misschien heeft u de signalen dat er een verstopping in aantocht was niet herkend, of leken de klachten vanzelf te verdwijnen. Op enig moment is de verstopping een feit. Ongeacht het tijdstip kan het dan zo zijn dat u direct een loodgieter nodig heeft om u van uw rioolproblemen te verlossen.

Goed om te weten dat de gecertificeerde loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade in héél Amsterdam en omgeving dagelijks rioolproblemen oplossen.

Niet alleen tijdens kantooruren, maar dag en nacht (24/7) staan onze gespecialiseerde loodgieters in Amsterdam klaar om met behulp van de modernste gereedschappen en kennis van zaken alle rioolproblemen effectief op te lossen.

Maar daar houdt het nog niet op…

Verstopping in Amsterdam?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Amsterdam

Riool ontstoppen in Amsterdam met garantie

Loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade inspecteren altijd uw riool met de rioolcamera na het ontstoppen. Deze controle is in de prijs inbegrepen.

Een goed aangelegd riool zal bij correct gebruik zelden verstopt raken. Als het riool na goed gebruik toch verstopt, dan is de kans vrij groot dat het een technisch mankement in het riool betreft. Voorbeelden van mankementen zijn een verzakt riool, een breuk in het riool, of de ingroei van boomwortels in het rioolstelsel.

Aangezien onze loodgieters het riool na het ontstoppingswerk altijd inspecteren met de rioolcamera, weet u direct hoe het met de technische staat van uw riool gesteld is. Als de loodgieter uw riool heeft geïnspecteerd en heeft geconstateerd dat uw riool schoon en technisch in orde is, dan geven wij u garantie op het ontstoppingswerk.

Mocht het riool binnen de garantieperiode opnieuw verstopt raken, dan worden er géén kosten in rekening gebracht voor het opnieuw ontstoppen van uw riool in Amsterdam.

Verstopt riool? Wij helpen u vanaf € 98,- all-in!

  • 7 dagen per week lossen we rioolproblemen op
  • Onze vakkundige loodgieters in Amsterdam zijn 24/7 bereikbaar
  • We verhelpen uw verstopping vakkundig tegen een scherpe prijs
  • Wat er ook verstopt is, uw wc, afvoer of regenpijp, u kunt ons altijd bellen
  • Spoedservice: meestal binnen een uur ter plaatse

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

Rioolreparatie én aanleg

Meestal komen de gespecialiseerde loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade in actie om in heel Amsterdam en omgeving spoedeisende rioolproblemen op te lossen. Maar ook als het gaat om het uitvoeren van een reparatie aan uw riool, het aanleggen van een nieuwe binnen- of buitenriolering of het voorbereidend leidingwerk voor uw nieuwe keuken of badkamer kunt u op de kennis en ervaring van onze rioolspecialisten rekenen.

Iedereen kan wel wat pvc buizen aan elkaar plakken, en meestal functioneert het ook allemaal wel voor enige tijd. Maar bij de aanleg van een rioolstelsel dat jarenlang probleemloos functioneert, komt wel degelijk technische kennis kijken.

Op termijn verdient een professioneel aangelegd rioolstelsel zichzelf altijd terug.

Rioolproblemen vragen om actie

Heeft u een rioolprobleem, zoals een verstopping of last van rioolgeur, en woont u in Amsterdam en omgeving ?

Neem dan direct contact op met de gespecialiseerde loodgieter van de Riool Ontstoppingsbrigade.

Krijg direct een specialist aan de lijn en maak een afspraak om (met spoed) uw rioolproblemen vakkundig te laten verhelpen.

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt