Last van een verstopt riool in Beverwijk?

Dan neemt u het best direct contact op met de ervaren rioolspecialist van de Riool Ontstoppingsbrigade. Onze experts lossen dagelijks tal van rioolproblemen op in Beverwijk en omgeving, en dat doen we al méér dan 25 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten.

Niet alleen tijdens kantooruren kunt u ons bereiken, maar 24 uur per dag krijgt u direct een ervaren rioolspecialist aan de lijn. De specialist laat u meteen weten hoe lang het duurt voordat hij bij u aan de deur staat en wat het oplossen van de verstopping in het riool u gaat kosten.

Verstopt riool in Beverwijk?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Riool verstopt in Beverwijk

Riool ontstoppen en méér in Beverwijk

Als uw riool in Beverwijk verstopt is geraakt, dan kan het zijn dat er zaken in het riool terecht gekomen zijn, die er niet in thuis horen. Zaken die niet in het riool thuis horen zijn doorgaans tampons en vochtige toiletdoekjes. Als u zeker weet dat u zorgvuldig met uw riool omgaat, dan moet er dus een andere oorzaak zijn voor het verstopt raken van uw riool.

Goed om te weten is dat het ontstoppingswerk bij ons altijd wordt gecombineerd met een camera inspectie van het ontstopte riool. Op die manier kunnen wij u en onszelf er niet alleen van overtuigen dat het riool goed ontstopt is, maar ook of er defecten aan de verstopping ten grondslag hebben gelegen. Voorbeelden hiervan zijn verzakkingen of wortelingroei. Wanneer uw riool schoon en technisch in orde is, geven wij ook garantie op het verrichtte ontstoppingswerk. Mocht zich binnen de garantietermijn een nieuwe verstopping aandienen, dan lossen wij deze kosteloos voor u op.

Riool defect? Geen probleem!

In de meeste gevallen waarbij wij een verstopping in het riool verhelpen, blijft het bij een eenmalige reinigingsbeurt. Kennelijk zijn er dan toch zaken in het riool terecht gekomen die er niet in thuis horen.

Soms blijkt er echter meer aan de hand te zijn en constateren we een defect in het riool dat verholpen dient te worden om herhaling van de rioolverstopping te voorkomen. Ook in dat geval kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Middels een zender op de camera kunnen wij het defect in uw riool exact lokaliseren, zodat graafwerk tot een minimum beperkt kan blijven. Op deze manier kunnen wij uw riool snel en effectief herstellen, zodat verstoppingen voor lange tijd niet meer aan de orde zijn.

Niet alleen in Beverwijk komen wij uw riool ontstoppen. Wij ontstoppen uw riool óók in:

Wijk aan Zee

Heemskerkerduin

Velsen

Velserbroek

Santpoort