Uw riool verstopt in Amstelveen?

Dan kunt u vertrouwen op de snelle service van de Riool Ontstoppingsbrigade. Al méér dan 25 jaar vertrouwt heel Amstelveen en omgeving op de kennis en expertise van de ervaren, gecertificeerde loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade.

Verstoppingen van het riool hebben, zeker in de oudere gedeelten van Amstelveen, altijd een spoedeisend karakter. Vanwege het feit dat de in de oudere gedeelten van Amstelveen het riool is gecombineerd met de hemelwaterafvoer, loopt u het risico op overstroming wanneer er onverhoopt een bui los barst.

U krijgt bij de Riool Ontstoppingsbrigade altijd direct contact met een monteur, en u weet direct hoe laat die bij u voor de deur staat. Bij spoedgevallen zijn wij vrijwel altijd binnen het uur ter plaatse, en lossen wij de verstopping snel en adequaat voor u op, met minimale overlast.

Verstopt riool in Amstelveen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Riool verstopt in Amstelveen

Riool ontstoppen inclusief camera inspectie

Laat u uw riool ontstoppen door de specialist van de Riool Ontstoppingsbrigade, dan kiest u voor kwaliteit en heldere afspraken. Bovendien krijgt u garantie op het verrichtte ontstoppingswerk, als onze monteur uw riool heeft goedgekeurd.

Onze tarieven zijn vast en transparant, en inclusief het gebruik van alle gereedschappen en de inzet van de rioolcamera. Op het oplossen van een verstopping in het riool, zonder eindcontrole, kan niemand garantie geven.

Als er maar een klein gaatje in de verstopping is geboord, zal het riool al leeglopen, en de indruk geven dat het riool ontstopt is. Als op die manier te werk gegaan wordt, loopt u het risico dat u binnen afzienbare tijd weer hetzelfde probleem heeft.

Iedere verstopping van het riool heeft een oorzaak. Die oorzaak kan schuilen in een verkeerd gebruik van het riool, of in een technisch gebrek. Als u zeker weet dat u uw riool correct gebruikt, dan zal de oorzaak dus in een technisch gebrek moeten schuilen.

De riool camera geeft uitsluitsel, en als de monteur gebreken in uw riool heeft geconstateerd, dan zal hij u een vrijblijvend voorstel doen met betrekking tot het herstel van uw riool. De voordelen op een rijtje:

  • Dag en nacht rechtstreeks contact met een ervaren riool specialist
  • Vaste concurrerende tarieven voor riool ontstoppen
  • Uw riool ontstopt met garantie
  • Rioolinspectie met de rioolcamera inclusief
  • Het snelst ter plaatse bij verstoppingen in Amstelveen

We ontstoppen uw riool in Amstelveen, maar ook in:

Bovenkerk

Ouderkerk aan de Amstel

Schiphol Oost

Oude Meer

Amstelveen Westwijk

Buitenveldert

Middelpolder

Randwijck