Uw riool verstopt in Alkmaar?

Een verstopte riolering is niet alleen zeer oncomfortabel, het brengt ook het risico op schade door overstroming met zich mee. Een verstopping van het riool wilt u vanzelfsprekend vandaag nog opgelost hebben.

Ons team van ervaren rioolspecialisten is dagelijks actief met het ontstoppen van rioleringen in de omgeving van Alkmaar, en als u rechtstreeks contact opneemt met onze monteur, dan weet u direct hoe laat deze bij u kan zijn om de rioolproblemen te verhelpen. U wordt bij ons hoe dan ook dezelfde dag geholpen, ongeacht het tijdstip waarop u belt. Bij calamiteiten zijn wij in het algemeen in héél Alkmaar en omgeving binnen het uur op locatie.

Verstopt riool in Alkmaar?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

verstopt riool in alkmaar

Een verstopt riool, beperk de schade!

Een verstopt riool hoeft niet altijd dramatische consequenties te hebben. Wellicht heeft u al actie ondernomen, en reeds contact gehad met onze monteur, die inmiddels naar u onderweg is. Toch is het goed om de volgende aandachtspunten in acht te nemen.

Wanneer u een verstopping in het riool op de begane grond heeft geconstateerd, vanwege het feit dat water omhoog komt in de toiletpot, dan is het zeer belangrijk dat een ieder die in de woning aanwezig is zich daar bewust van is. Vergeet niet dat een verstopping op de begane grond niet zichtbaar is op de etage(s), maar dat slechts één buis het pand verlaat, en dat is de verstopte buis.

Heeft u een appartement op de begane grond, dan is het zeer belangrijk dat u bij alle bovengelegen appartementen aanbelt, en de bewoners verzoekt geen water meer door te spoelen, totdat de verstopping is opgelost. Voor de zekerheid kunt u het water in het gebouw afsluiten, want uit onze ervaring blijkt dat men niet altijd even betrokken is bij hetgeen zich op de begane grond afspeelt.

Verstopt riool, gezamenlijk probleem

Wanneer het riool in uw appartement op de begane grond verstopt is geraakt, dan heeft u een spoedeisend probleem. In dergelijke gevallen zijn wij in het algemeen zeer snel bij u, óók in het holst van de nacht. Het is immers zo goed als onmogelijk om meerdere huishoudens te verbieden water te gebruiken gedurende langere tijd. Voor het ontstoppen van het riool in de nacht gelden andere tarieven dan overdag.

Niet iedereen is zich bewust van het feit dat de riolering van een pand met meerdere appartementen, een gezamenlijke voorziening is. Weliswaar manifesteert de verstopping zich op de begane grond, maar het is net zo goed het probleem van de huiseigenaar op de vierde etage. Logischerwijs draagt men in dergelijke gevallen gezamenlijk zorg voor het oplossen van het rioolprobleem.

Onze ervaren rioolspecialisten zijn dagelijks actief in héél Alkmaar en omgeving. Wij ontstoppen uw riool óók in:

Akersloot

Aagtdorp

Heiloo

Bergen

Heerhugowaard

Ursem

Noord-Scharwoude

Limmen

Schoorl

Winkel

Broek op Langedijk

Niedorp