Verstopte riolering in Abcoude?

Dan is de oplossing dichter bij dan u denkt. De vakkundige rioolspecialisten van de Riool Ontstoppingsbrigade lossen dagelijks verstoppingen in het rioolstelsel van Abcoude op.

Een totale verstopping van het riool heeft altijd een spoedeisend karakter. In heel Abcoude staan wij als het nodig is, binnen het uur bij u op de stoep, en lossen wij de verstopping, afhankelijk van de situatie, onder hoge druk of met de mechanische verenmachine, voor u op.

Verstopt riool in Abcoude?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Riool verstopt in Abcoude

Niet de goedkoopste, toch de voordeligste

Het ontstoppen van een riool heeft in veel gevallen een spoedeisend karakter. Het prijsniveau van een spoeddienst ligt in het algemeen hoger dan het tarief van een normale loodgieter of installateur. Bij veel rioolservicebedrijven is de prijs die u betaald niet vooraf bekend. Onze tarieven zijn transparant, en inclusief BTW en gebruik van alle benodigde gereedschappen. Bij ons geen ingewikkelde calculaties op basis van ingevoerde meters, en geen lage starttarieven, die oplopen tot buitenproportionele bedragen.

Het ontstoppingswerk wordt bij ons wel altijd uitgevoerd met inzet van de rioolcamera. Na de eerste ontstopping wordt de camera ingevoerd in het ontstopte riooldeel. Soms blijkt het riool dusdanig verontreinigd, dat een intensieve reinigingsbeurt noodzakelijk is. Als we de reiniging hebben uitgevoerd, inspecteren we het riool nogmaals.

Een riool dat technisch in orde is, en waar geen verkeerde zaken in terecht komen, raakt maar zelden verstopt. Wanneer uw riool technisch in orde blijkt, geven wij garantie op het verrichtte werk, en mochten wij tijdens de inspectie een defect in uw riool ontdekken, waardoor herhaling van de verstopping te verwachten valt, dan doen we u een vrijblijvend voorstel voor het herstel van uw riool.

Dag en nacht rioolservice

Helaas verstoppen rioleringen niet uitsluitend tijdens kantooruren, en dus ontstoppen wij ook niet alleen tijdens kantooruren, maar 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. U krijgt bij ons géén telefoniste of belcentrale aan de lijn, maar u neemt rechtstreeks contact op met een ervaren rioolspecialist, die direct een afspraak met u maakt om u van uw rioolprobleem te komen verlossen.

Niet alleen voor verstoppingen in het rioolstelsel kunt u bij de specialisten van de Riool Ontstoppingsbrigade terecht, ook voor tal van andere rioolproblemen, zoals het optreden van rioolgeur, of de aanwezigheid van rioolvliegjes, kunt u vertrouwen op de expertise van de loodgieters van de Riool Ontstoppingsbrigade.

Riool Ontstoppingsbrigade. Altijd paraat, nooit te laat, in Abcoude en…

Ronde Hoep

Stokkelaarsbrug

Baambrugge

Loenersloot

Nes aan de Amstel

Nessersluis

Waverveen

Gaasperdam

Driemond