Rioolservice Zaandam e.o.

Als u last heeft van een verstopte riolering of een verstopte wc, dan blijkt ineens hoe afhankelijk uw huishouden is van een goed functionerend riool. Bij een totale verstopping verlaat geen druppel water meer uw woning. Vaak krijgen wij te horen dat het water op de eerste etage nog uitstekend wegloopt, en er dus geen spoed is, maar dat is slechts schone schijn, want al snel zal blijken dat het water dat van de eerste etage nog zo soepel wegloopt, net zo soepel via de toiletpot beneden, de gang in loopt, met alle vervelende consequenties van dien. Natuurlijk wilt u dan het liefst vandaag, of nog liever, meteen, geholpen worden. Hoewel zeer ongemakkelijk, betreft een verstopping van het riool géén levensbedreigende situatie, en zijn wij niet sneller dan de ambulance, maar in de meeste gevallen kunnen wij als spoed vereist is, binnen het uur ter plaatse zijn in héél de Zaanstreek, ook in de nacht of in het weekend.

Verstopping in Zaandam?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Rioolservice Zaandam

Weer een verstopte gootsteen?

Dan is de kans groot dat u in een nieuwbouwwoning met betonnen vloeren woont. In het geval u in een woning woont waar de afvoeren voor de keuken en badkamer in de vloer gestort zijn, is het onvermijdelijk dat deze met enige regelmaat verstopt raken. De afvoeren groeien gestaag dicht met een mengsel van zeep en vet, vanwege het feit dat de leidingen te weinig afschot hebben, en er altijd water in blijft staan. Het grondig reinigen van gootsteenafvoeren in nieuwbouwwoningen, zodat deze voor langere tijd weer goed functioneren, is een specialisme van de Riool Ontstoppingsbrigade. Dankzij het gebruik van verschillende speciale freeskoppen op de ontstoppingsmachine, frezen wij uw keukenafvoer zo ruim mogelijk uit naar de oorspronkelijke diameter, zodat uw gootsteen voor langere tijd weer probleemloos afvoert, en u ook meteen van de hinderlijke geluiden en rioolgeur verlost bent.

Periodiek reinigen van de gootsteenafvoer

Ook al reinigen wij uw gootsteenafvoer nog zo goed, na verloop van tijd begint in iedere nieuwbouwwoning de gootsteen weer klokkende geluiden te maken, en het water gaat minder goed weglopen. Een gootsteenafvoer is vrijwel nooit ineens verstopt, maar geeft altijd gedurende langere tijd signalen dat er iets aan de hand is. Wellicht heeft u al meerdere keren geprobeerd een fles ontstoppingsmiddel door de gootsteen te gieten, en soms lijkt dit het probleem, althans tijdelijk, te verhelpen. Uiteindelijk is professioneel ontstoppen onvermijdelijk, en dus zal u op enig moment een spoeddienst bellen, omdat er geen druppel meer door de afvoer gaat. Wees verstandig, laat de milieubelastende chemicaliën voor wat ze zijn. Ze tasten het milieu en uw afvoeren aan. In het geval de bijtende middelen de verstopping niet oplossen, lossen ze de huid van de loodgieter die gaat ontstoppen wel degelijk op, en bemoeilijken deze middelen het ontstoppingswerk aanmerkelijk. Als u weet dat uw gootsteen op termijn weer zal verstoppen, dan doet u er verstandig aan uw gootsteenafvoer met regelmatige intervallen te laten reinigen, tegen een sterk gereduceerd tarief. Vraag ernaar bij onze monteur, hij vertelt u er graag meer over.

Dag en nacht Rioolservice in heel de Zaanstreek, dus ook in:

Westknollenram

Noordenveld

Busch en Dam

Assendelft

Saendelft

Wormerveer

Wormer

Jisp

Het Weiver

Wijdewormer

Het Kalf

Zaandijk

Westzaan

Oostzaan

Nauerna

de Haal

Zuideinde

Buitenhuizen

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt