Riool ontstoppingsbedrijf Weesp

Heeft u last van een verstopte WC, verstopte gootsteen of verstopte regenpijp. Aarzel niet, en neem direct contact op met hét rioolservice bedrijf van Weesp en omgeving.. Onze servicegerichte, gecertificeerde monteurs ontstoppen dagelijks rioolafvoeren in de wijde omgeving van Weesp, u legt uw probleem direct voor aan de vakman, en u wordt hoe dan ook vandaag uit de problemen geholpen, bij spoed staan wij in de meeste gevallen binnen het uur bij u voor de deur.

Verstopping in Weesp?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

riool ontstoppingsbedrijf Weesp

Riool ontstoppen tegen vaste tarieven

Betreft het een verstopte WC of een verstopt riool? Als u een toilet op de begane grond heeft, is het voor u niet altijd even eenvoudig te bepalen of het een verstopping in de toiletpot betreft, of dat het totale riool verstopt is. Als de verstopping zich in de toiletpot bevind, zijn we meestal vrij snel klaar. Meestal is een doorgespoeld toiletblokje, of een prop vochtige doekjes de boosdoener. Indien de verstopping verderop in het riool zit, bepaalt de monteur, afhankelijk van de situatie, of hij uw riool mechanisch- of onder hoge druk reinigt. Het ontstoppingswerk wordt in het geval de verstopping verder in het riool zit, altijd gecombineerd met een inspectie met de rioolcamera, zodat wij u kunnen laten zien en garanderen, dat u niet enkele dagen nadien weer met hetzelfde probleem zit.

Periodiek reinigen van de gootsteenafvoer

In sommige woningen heeft de gootsteenafvoer de neiging om na verloop van tijd, telkens weer verstopt te raken. Vanwege de wijze van aanleg is dit in sommige woningen niet te voorkomen. Als u in een woning woont met dit probleem, of in een appartementencomplex met een VVE, dan doen wij u graag een uiterst concurrerend voorstel voor een periodieke reinigingsbeurt van de gootsteenafvoer, tegen een sterk gereduceerd tarief.

Wij ontstoppen uw gootsteen of WC ook in; Hinderdam, Nigtevecht, Ankeveen

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt