Dé rioolspecialist van Vinkeveen

Ons gespecialiseerde riool ontstoppingsteam staat dag en nacht paraat om spoedeisende rioolproblemen in de omgeving van Vinkeveen op te lossen. Rioolproblemen zijn in Vinkeveen aan de orde van de dag. In de meeste gevallen betreft het totale verstoppingen van de riolering buiten de woning. Vanwege de veenachtige grondsoort heeft het buitenriool de neiging te verzakken, en een verzakt riool verontreinigd zichzelf tot de verstopping zich aandient. Een riool dat in goede staat is, en correct gebruikt wordt, zal zelden verstopt raken.

Verstopping in Vinkeveen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Rioolspecialist Vinkeveen

Een verstopt toilet in Vinkeveen?

Goede kans dat het niet alleen een verstopte wc betreft, maar een totale verstopping van uw riool. In dat geval kunt u het best meteen de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade bellen. In veel gevallen zijn onze specialisten in de Ronde Venen binnen het uur ter plaatse, en wordt uw riool niet alleen snel en vakkundig ontstopt, maar vind er altijd een eindcontrole met de rioolcamera plaats, zodat u direct weet hoe de verstopping is ontstaan, en hoe u herhaling in de toekomst kunt voorkomen. Een riool verstopt helaas niet alleen tijdens kantooruren, en dus werken onze monteurs rond de klok, óók op zon- en feestdagen.

Riool ontstopt, géén verrassingen achteraf

In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten weet u bij de Riool Ontstoppingsbrigade precies waar u in financiële zin aan toe bent, zowel tijdens kantooruren, als in het holst van de nacht. De prijzen vind u terug in onze tarieflijst, na afloop van de ontstoppingswerkzaamheden krijgt u van de monteur een factuur, en kunt u contant, of met PIN, afrekenen. Voor facturering en betaling achteraf brengen wij € 17,50 administratiekosten in rekening.

Wat mag er allemaal door de wc?

Het valt niet helemaal te voorkomen dat er soms zaken in het riool terecht komen die er niet in thuis horen. Via de afvoeren van de gootsteen en de douche komen er onvermijdelijk zaken als huid, haar, vet, zeep- en etensresten in de afvoer terecht die de afvoeren doen verontreinigen. Het is altijd verstandig hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, om verontreiniging van het riool zo veel mogelijk te voorkomen. Over wat er allemaal door het toilet gespoeld mag worden kunnen we kort zijn; naast water betreft het uitsluitend de drie P’s,( poep, plas, papier). Overige zaken, zoals baby doekjes, kattenbakkorrels, frituurvet, een pan soep, tampons etc. horen niet in het riool, en doorspoelen van dergelijke zaken leidt op enig moment tot verstopping van het rioolstelsel. Wat er ook niet in thuis hoort is gootsteenontstopper. Deze milieubelastende chemicaliën lossen in het algemeen uitsluitend het pvc van uw afvoeren en de huid van onze monteurs op, maar zelden een verstopping van het riool.

Onze monteurs zijn ook dag en nacht paraat in:

Mijdrecht

Loenersloot

Baambrugge

Waverveen

Abcoude

Abcoude

Woerdense verlaat

Wilnis

de Ronde Venen