Rioolspecialist Uithoorn

Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud laten plegen aan uw riolering? Goede kans dat u nog nooit iets aan uw riool heeft laten doen, en toch kan ieder riool na verloop van tijd wel een goede reinigingsbeurt gebruiken, om goed te blijven functioneren. Voorkom schade door overstroming, en betaal geen toeslagen voor plotseling optredende verstoppingen in de nacht of in het weekend door achterstallig onderhoud. Het riool is het meest vergeten onderdeel van een huis, maar vormt één van de belangrijkste technische componenten van uw woning. Zonder een goed functionerend riool is een woning zo goed als onbruikbaar. Ook bij de aankoop van een huis, is het verstandig het bestaande riool goed te laten inspecteren op gebreken, zodat u niet al snel voor hoge kosten komt te staan, als na enige tijd blijkt dat het riool vervangen dient te worden.

Verstopping in Uithoorn?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Rioolspecialist Uithoorn

Dag en nacht Rioolservice

Omdat riolen in het algemeen niet worden onderhouden, zullen zij op een zeker moment dusdanig verontreinigd raken, dat een verstopping zich aandient. In de meeste gevallen wordt het verstopte riool opgemerkt omdat het toilet op de begane grond niet meer leegloopt, maar het kan ook zijn dat het water in de wc omhoog komt als u op andere plekken in huis water gebruikt. In dat geval komt u er niet omheen dat u een professionele ontstoppingsdienst nodig heeft. In dat geval is de Riool Ontstoppingsbrigade een goede keus, want u belt niet met een telefoniste of algemeen nummer, maar krijgt altijd meteen een rioolspecialist met kennis van zaken aan de lijn, die u ook altijd binnen afzienbare tijd van uw rioolprobleem kan verlossen, meestal zelfs binnen het uur! Als de verstopping door regenval of gezamenlijk gebruik leidt tot overstroming geeft de monteur u aan de telefoon een aantal instructies waarmee u de schade kunt beperken tot het moment dat hij bij u ter plaatse is.

De verstopte gootsteen

De meest voorkomende verstopping in Uithoorn en omgeving is de verstopping in de gootsteenafvoer. Dat is, gezien het grote aantal nieuwbouwwoningen waar de afvoeren te vlak in de vloer liggen, niet verbazingwekkend. Wat wel verbazingwekkend is, is dat er bij het gemiddelde appartementencomplex van pakweg 50 woningen, jaarlijks circa dertig keer een spoeddienst voor het gebouw staat om één gootsteenafvoer te ontstoppen. Als de woning nieuw is opgeleverd, dan gaat het vaak nog wel een paar jaar goed, maar het is zo goed als onvermijdelijk dat gootsteenafvoeren in nieuwbouwwoningen na verloop van tijd, telkens weer verstopt raken. Als u met de specialist van de Riool Ontstoppingsbrigade een afspraak maakt, om uw gootsteenafvoer periodiek preventief te laten reinigen, bent u veel voordeliger uit, en bent u er van verzekerd, dat uw gootsteen en vaatwasser jaar in, jaar uit, probleemloos doorlopen, en u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Rioolservice in de wijde omgeving van Uithoorn. Wij kunnen vandaag ook nog uw rioolprobleem oplossen in:

Vrouwenakker

Kromme Mijdrecht

de Kwakel

Nes aan de Amstel

Nessersluis

Calslagen

de Hoef

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt