Dé ontstoppingsdienst van Purmerend

Is uw afvoer verstopt, of loopt uw riolering niet meer goed door? Dan bent u bij de Riool Ontstoppingsbrigade, hét ontstoppingsbedrijf van Purmerend en omgeving, aan het juiste adres. Onze specialisten staan 24 uur per dag voor u klaar om spoedeisende rioolproblemen snel en adequaat op te lossen, met behulp van de modernste machines en gereedschappen. Onze monteurs zijn in 100 procent van de gevallen succesvol in het oplossen van verstoppingen in het rioolstelsel. Meestal is uw probleem binnen het uur opgelost, maar ook als de problemen wat ingewikkelder zijn, en graafwerk of reparaties noodzakelijk blijken, geven wij het niet op. Wij zijn immers rioolspecialisten, en ons motto is; “Als wij het niet oplossen, wie dan wel ? “

Verstopping in Purmerend?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Ontstoppingsdienst Purmerend

Riool ontstopt? Bij ons géén verrassingen achteraf

Het oplossen van een verstopping van het riool heeft in de meeste gevallen een spoedeisend karakter. Omdat het vaak de eerste keer is dat u met een dergelijk probleem geconfronteerd wordt, bent u waarschijnlijk allang blij dat u iemand aan de lijn heeft gekregen die uw rioolprobleem wil komen oplossen, maar natuurlijk wil u ook graag weten waar u in financiële zin aan toe bent. Bij de meeste rioolspecialisten blijft de prijs altijd de grote verrassing, en meestal niet in positieve zin. Lage starttarieven blijken via ingewikkelde calculaties en meterprijzen maar al te vaak tot bedragen op te lopen die buiten elke proportie zijn. Zo niet bij de Riool Ontstoppingsbrigade. U vind onze prijzen op de pagina tarieven. Vergelijk onze tarieven gerust met die van onze concurrenten, en kom tot de conclusie dat u met de Riool Ontstoppingsbrigade altijd het voordeligst uit bent, omdat we precies doen wat we hebben afgesproken.

WC verstopt

U zoekt iemand die in de omgeving van Purmerend nu meteen uw toilet kan komen ontstoppen. Dan belt u het best meteen rechtstreeks met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, want onze vakkundige rioolspecialisten zijn 365 dagen per jaar dag en nacht op pad om de meest uiteenlopende verstoppingen in het rioolstelsel te verhelpen in heel Waterland en de wijde omgeving van Purmerend.

Onlangs kwamen wij ook ontstoppen in:

De Rijp

Middenbeemster

Kadoelen

Oosthuizen

Oostzaan

Wormerveer

Purmerland

Den Ilp

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt