Dag en nacht rioolservice in Muiden e.o.

Als u last heeft van een verstopt riool, een verstopte gootsteen, of een verstopte WC, neem dan rechtstreeks contact op met de dichtstbijzijnde rioolspecialist in de omgeving van Muiden. Bij de Riool Ontstoppingsbrigade krijgt u 24 uur per dag direct contact met een ervaren loodgieter met verstand van verstoppingen. In vrijwel alle gevallen kunnen wij, als het een spoedgeval betreft, binnen het uur in Muiden aanwezig zijn om u van dienst te zijn bij het oplossen van verstoppingen in het rioolstelsel.

Verstopping in Muiden?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

rioolservice Muiden

Riool ontstoppen met garantie

In vrijwel alle gevallen wordt de verstopping in uw rioolstelsel binnen het uur opgelost. Bovendien wordt bij het ontstoppingswerk te allen tijde gebruik gemaakt van de rioolcamera, teneinde de oorzaak van de verstopping te achterhalen, en om te kunnen bepalen of het riool goed gereinigd is.
Als uw riool in orde is bevonden, krijgt u garantie op het ontstoppingswerk. Mocht zich binnen de garantieperiode een nieuwe verstopping voordoen, dan wordt deze gratis opgelost.

Rioolreparatie in Muiden

Als de verstopping niet binnen het uur is opgelost, dan is er meestal iets meer aan de hand in het riool. Dat kan een breuk, een verzakking, of ingroei van boomwortels zijn. Ook in dat geval lossen we de problemen op. We traceren het defect met behulp van de rioolcamera en de traceerapparatuur, en met minimaal oponthoud en graafwerk kunnen wij het herstelwerk snel en effectief uitvoeren.

Hét ontstoppingsbedrijf van Muiden en omgeving; de Riool Ontstoppingsbrigade

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt