Hét riool ontstoppingsbedrijf van Hoorn

Heeft u snel een rioolspecialist nodig in de omgeving van Hoorn? Onze gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs zijn het hele jaar door dag en nacht actief in de omgeving van Hoorn met het oplossen van rioolproblemen.

De Riool ontstoppingsbrigade kan u van dienst zijn met:

  • Riool en afvoer verstoppingen
  • Kelders leegpompen
  • Rioolgeur Stankonderzoek
  • Camera inspectie van het riool
  • Lokaliseren van breuken, verzakkingen en wortelingroei in het riool
  • Het aanleggen, repareren en onderhouden van het riool
  • het bestrijden van rioolvliegjes

Verstopping in Hoorn?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

riool ontstoppingsbedrijf Hoorn

Direct contact met een ervaren rioolspecialist

Rioolproblemen komen altijd ongelegen, en kunnen bovendien op elk tijdstip ontstaan. Natuurlijk wil u snel van uw rioolprobleem verlost worden, en het aantal rioolspecialisten dat belooft 24 uur per dag tot uw beschikking te staan, lijkt in eerste instantie enorm groot. Goede kans dat u al meerdere pogingen heeft ondernomen om een loodgieter aan de lijn te krijgen die uw probleem kan oplossen, met als resultaat de belofte dat u vandaag teruggebeld wordt, of u niet verder komt dan een antwoordapparaat of een telefoniste. Zo niet bij de Riool Ontstoppingsbrigade, bij ons krijgt u altijd rechtstreeks een ervaren specialist aan de lijn, die meteen een afspraak met u maakt. Als spoed geboden is, dan zijn wij in de omgeving van Hoorn in de meeste gevallen binnen het uur bij u, met de modernste hulpmiddelen en gereedschappen om uw riool onder hoge druk of mechanisch te reinigen en indien nodig uit te frezen naar de oorspronkelijke diameter.

Camera inspectie en rioolgeur

Na het oplossen van de verstopping controleren wij ons werk en conditie van uw riool altijd met de rioolcamera, maar ook als uw rioolprobleem niet spoedeisend is, en u bijvoorbeeld last heeft van zo nu en dan optredende rioolgeur, rioolvliegjes, of borrelende geluiden uit uw riool, kunt u voor het onderzoeken van de oorzaak van uw rioolprobleem, middels een camera inspectie of stankonderzoek, uitstekend terecht bij de vakkundige monteurs van de Riool Ontstoppingsbrigade. Neem direct contact op!

Altijd een rioolspecialist in de buurt, wij komen ook ontstoppen in:

Zwaag

Blokker

Risdam

Oosterblokker

Nibbixwoud

Wognum

Scharwoude