Riooldienst Hilversum

Als u last heeft van een verstopte riolering, verstopte gootsteen of verstopte doucheput dan doet u er verstandig aan direct rechtstreeks contact op te nemen met de vakbekwame monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade. U kunt de aard van uw rioolprobleem direct aan hem voorleggen, en hij maakt meteen een afspraak met u, zodat u vandaag nog van uw verstopte afvoer verlost bent.

Verstopping in Hilversum?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Riooldienst Hilversum

Verstopt Riool Hilversum

In héél Hilversum en omgeving zijn rioolproblemen aan de orde van de dag. In het Gooi staan veel oudere woningen, die vaak nog steeds gebruik maken van het oorspronkelijke riool van gresbuis. In de stabiele zandgrond rond Hilversum hebben de gresbuizen weinig last van breuken door verzakking, maar de aansluitmoffen zijn na verloop van jaren nooit meer helemaal dicht, en daardoor extra gevoelig voor wortelingroei. Goed om te weten dat de vakkundige, servicegerichte monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade meer doet dan ontstoppen alleen. Bij de meeste Rioolservicebedrijven is het ontstoppingswerk gedaan zodra het water weg loopt. Natuurlijk bent u op dat moment geholpen, maar niemand kan u garanderen dat de verstopping niet terug komt. Bij ons wordt het ontstoppingswerk altijd afgerond met een inspectie met de rioolcamera. Dankzij de inzet van de rioolcamera weet de monteur of uw riool al schoon is, of dat er nog verder gereinigd moet worden, en als een defect, zoals een breuk of ingroei van boomwortels, ten grondslag ligt aan het ontstaan van verstoppingen, kunnen wij het defect exact lokaliseren met de tracer, zodat graafwerk tot een minimum beperkt blijft.

Riool ontstoppen tegen vaste tarieven

Dankzij de inzet van de modernste materialen en gereedschappen, en de ruime kennis en ervaring van onze gecertificeerde monteurs, kunnen wij u garanderen dat wij iedere verstopping van het rioolstelsel snel en effectief kunnen oplossen. Wat het verhelpen van de verstopping u gaat kosten is bij de Riool Ontstoppingsbrigade geen geheim. U vind onze tarieven in de tarieflijst. Heeft u overdag of doordeweeks geen tijd om uw afvoer te laten reinigen? Maak dan op een werkdag een afspraak voor de avonduren of de zaterdag, en betaal hiervoor géén toeslag. Mocht uw riool onverhoopt in de nacht of op een feestdag verstoppen, dan kunt u er op vertrouwen dat onze monteur vrijwel altijd binnen het uur de helpende hand kan bieden, en als wij het niet op kunnen lossen, wie dan wel?

De Riool Ontstoppingsbrigade komt niet alleen in Hilversum, maar is dé rioolspecialist van héél ’t Gooi, dus óók van:

Blaricum

Laren

Huizen

Naarden

Bussum