Riool verstopt in Heerhugowaard?

In dat geval kunt u het best direct contact opnemen met dé rioolspecialist van Heerhugowaard en omgeving, de Riool Ontstoppingsbrigade. Vanwege het feit dat Heerhugowaard ingepolderd is, en meest op veengrond gebouwd is, heeft het gebied veel last van verzakking en inklinking van de grond. In de grond ligt het gehele rioolstelsel, en in verzakkende grond, verzakt het rioolstelsel mee.

Verstopping in Heerhugowaard?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Riool verstopt in Heerhugowaard

Een verzakt riool verstopt

Riolen doen vaak jarenlang hun dienst, zonder dat er ooit iemand naar omkijkt, en dan ineens is het mis, het riool is verstopt, en het water verdwijnt niet meer uit uw woning. Een riool verstopt nooit zomaar, en als er geen zaken doorgespoeld worden die niet in het riool thuis horen, dan is de oorzaak voor het verstopt raken in het algemeen te zoeken in een technisch mankement. Het verwijderen van de verstopping alléén geeft geen duidelijkheid omtrent de oorzaak van de ontstane verstopping. Daarom is bij de Riool Ontstoppingsbrigade de ontstoppingsklus pas geklaard, nadat we met de rioolcamera het gereinigde riool hebben geïnspecteerd. In de zachte veengrond rond Heerhugowaard blijkt de oorzaak meestal in een verzakte riolering te schuilen. Een verzakt riool verontreinigd zichzelf doordat er altijd water in blijft staan, waardoor vet de kans krijgt zich aan de buis te hechten. Na verloop van tijd groeit de buis volledig dicht met een mengsel van voornamelijk zeep en vet. Uiteindelijk wordt de doorgang te klein, en raakt het riool geblokkeerd.

Riool vervangen

Als onze monteur geconstateerd heeft dat uw riool verzakt is, is er in de meeste gevallen geen reden om het riool direct te vervangen, mits de verzakking niet al te extreem is. Onze monteur heeft uw verzakte riool vakkundig gereinigd, en bij normaal gebruik kan een gereinigd verzakt riool nog best een tijdje functioneren. De kans is altijd aanwezig, dat een verzakt riool op enig moment door de oplopende spanning scheuren of breuken gaat vertonen. Door het toenemende gewicht zakt het riool steeds sneller, en uiteindelijk zal het gehele riool vervangen moeten worden. Ook voor het vervangen van uw riool in Heerhugowaard en omgeving, kunt u uitstekend terecht bij de specialisten van de Riool Ontstoppingsbrigade. Dankzij een uitstekende samenwerking met een vakkundig grondwerker, stratenmaker en hovenier, kunnen wij uw riool in zeer korte tijd vervangen, met voor u minimale overlast en ongemak.

Hét ontstoppingsbedrijf van Heerhugowaard en omgeving lost ook dagelijks rioolproblemen op in onder meer:

Oterleek

Ursem

Broek op Langedijk

Noord-Scharwoude

Zuid-Scharwoude

Warmenhuizen

Tuitjenhorn

Dirkshorn

Nieuwe Niedorp

Hoogwoud

Obdam

Hensbroek

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt