Dé ontstoppingsdienst van Haarlem

U woont in Haarlem en u heeft last van een verstopte wc, of misschien wel een compleet verstopt riool. In dat geval kunt u het best met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade bellen, want die neemt altijd de telefoon op, en komt altijd naar u toe om uw rioolprobleem te verhelpen, óók ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Verstopping in Haarlem?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Haarlem

Hoe werkt het?

U belt het telefoonnummer en krijgt direct een monteur aan de lijn met kennis van zaken die u uw rioolprobleem voorlegt. Aan de hand van een aantal gerichte vragen zal de monteur trachten te bepalen wat de omvang van het probleem is, en zo nodig direct een afspraak met u maken om bij u langs te komen om uw verstopping te verhelpen. Bij spoedeisende rioolproblemen in Haarlem e.o. lukt het ons in de meeste gevallen om binnen het uur bij u op de stoep te staan, en uw toilet weer soepel te laten doorspoelen, zonder vervelende financiële verrassingen achteraf, want onze tarieven zijn vast en transparant.

Riool verstopt, Lokaal of Totaal?

Bij verstoppingen in het rioolstelsel onderscheiden we lokale en totale verstoppingen. Een lokale verstopping laat zich doorgaans zien in de vorm van een verstopte gootsteen of een verstopte doucheput. Ook een verstopte wc kan soms een teken zijn van een lokale verstopping, door een toiletblokje of te grote hoeveelheid papier. In veel gevallen laat een totale verstopping zich uitsluitend zien in een toilet op de begane grond, en lijkt de rest nog goed weg te lopen. In het geval er nog een toilet op een etage aanwezig is, gaat men vaak over op het gebruik van het tweede toilet op de etage. Dat is niet verstandig, want bij een totale verstopping zal het afvalwater van alle etages de toiletpot op de begane grond verlaten. Indien dit aan de orde is, is spoed geboden, en belt u het best meteen met onze monteur. Als er nog woningen boven u zijn, waarschuw dan direct uw buren, zodat zij geen water meer gebruiken tot het probleem is opgelost.

Ons rioolserviceteam is ook dag en nacht paraat in onder meer:

Zandvoort

Schalkwijk

Heemstede

Hillegom

Bennebroek

Noordwijkerhout

Sassenheim

Nieuw-Vennep

Leimuiden

Roelofarendsveen

De Engel

Bloemendaal

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt