Rioolservice Gemeente Drechterland

De Riool Ontstoppingsbrigade is dé allround rioolspecialist voor particulieren en bedrijven in héél Noord-Holland. Doordat wij op strategische plaatsen in héél de provincie onze steunpunten hebben, kunnen wij bij spoed in de omgeving Drechterland snel ter plaatse zijn om de rioolproblemen vakkundig op te lossen.

Verstopping in Drechterland?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Rioolservice Drechterland

Riool camera inspectie

Niet alléén lossen wij de rioolproblemen op, nadat wij uw riool gereinigd hebben, controleren wij uw riool altijd op eventuele gebreken met behulp van de rioolcamera, en laten wij u weten hoe het met de staat van uw riool gesteld is, zodat u niet binnen afzienbare tijd weer met een verstopte riolering wordt geconfronteerd.

Verstopte gootsteen?

Een verstopte gootsteen kan uw huishouden flink ontregelen. Het is de meest voorkomende verstopping, en onze monteurs zijn ware specialisten in het zorgvuldig uitfrezen van de gootsteenafvoer naar de oorspronkelijke diameter, zodat u er van op aan kunt dat uw gootsteen voor lange tijd weer goed doorloopt, zonder hinderlijke geluiden en rioolgeur. Hoewel een verstopte gootsteen erg ongemakkelijk is, is er geen kans op schade door overstroming, mits u de vaatwasser die op dezelfde afvoer loost niet aan zet. Bij de Riool Ontstoppingsbrigade kunt u altijd vandaag geholpen worden, en komt het u vanwege uw werk of om andere redenen niet uit om de verstopping overdag op te laten lossen, dan kunt u een afspraak maken om uw gootsteen in de avond of op zaterdag te laten ontstoppen zonder avond- of weekendtoeslag.

Riool Ontstopt? Géén verrassingen achteraf

Als u contact opneemt met de monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade, laat deze u niet alleen weten hoe laat hij bij u op de stoep staat, u weet ook vooraf wat het ontstoppingswerk u gaat kosten. Onze tarieven zijn transparant, u betaalt niet voor extra ingevoerde meters of gebruik van gereedschappen. Camera inspectie en garantie maken een vast onderdeel uit van onze werkwijze. Uw riool is bij ons in goede handen.

Rioolspecialist Drechterland komt regelmatig riool ontstoppen in:

Hoogkarspel

Westwoud

Oudijk

Oosterblokker

Schellinkhout

Venhuizen

Oostergouw