Zoekt u een loodgieter in Diemen voor uw verstopte WC?

Niet alleen voor een verstopt toilet, maar ook voor een verstopte gootsteen afvoer, doucheput of totale rioolverstopping, kunt u de servicegerichte rioolspecialist van de Riool Ontstoppingsbrigade dag en nacht rechtstreeks bellen om u snel van uw verstopte riool af te helpen. In Diemen en omgeving kunnen wij vrijwel altijd binnen het uur ter plaatse zijn als u met een spoedeisend rioolprobleem zit.

Verstopping in Diemen?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Loodgieter Diemen

Rioolgeur of rioolvliegjes

Natuurlijk kunnen wij u het hele jaar door 24 uur per dag van dienst zijn voor het oplossen van calamiteiten met het riool, maar ook voor mankementen aan het riool die van minder spoedeisende aard zijn, zoals rioolgeur of rioolvliegjes, kunt u bij dé rioolspecialist van Diemen, uitstekend terecht.
Met behulp van de meest moderne technische hulpmiddelen, zoals rioolcamera’s, rookmachines en traceerapparatuur kunnen wij in relatief korte tijd vaststellen welk defect uw riool minder goed doet functioneren, en omdat we het defect niet alleen zichtbaar kunnen maken, maar ook exact kunnen lokaliseren, blijf het graafwerk of hak- en breekwerk, indien noodzakelijk, tot een absoluut minimum beperkt. Dat scheelt u in de kosten voor het arbeidsloon, en beperkt de overlast van eventuele herstelwerkzaamheden.

Rioolproblemen in het gemeentelijk deel

Het gemeentelijk rioolstelsel in Diemen is verouderd, en kent tal van problemen, zoals wortelingroei en verzakkingen, die regelmatig resulteren in verstoppingen. Als u de gemeente belt, zal deze u altijd vragen of de erfscheidingsput vol staat. In het algemeen ligt de erfscheidingsput diep in de grond, en is het te veel werk om deze op te graven om te kunnen bepalen onder wiens verantwoording de verstopping valt. Regelmatig verhogen wij in Diemen de erfscheidingsputten, om het riool makkelijk toegankelijk te maken bij rioolproblemen, en eenvoudig te kunnen bepalen wie verantwoordelijk is voor de kosten van ontstoppingswerk. Een investering die, gezien het frequente optreden van verstoppingen in het gemeentelijk deel van het riool, zeker de moeite waard zou kunnen zijn.

Dag en nacht de snelste riool spoeddienst in;

Diemen

Bijlmermeer

Gaasperdam

Over-Diemen

Durgerdam

Amsterdam-Zuidoost

Bullewijk