Een verstopt riool in Badhoevedorp? Spoed?

Bel dan direct de Riool Ontstoppingsbrigade

Want onze bekwame monteurs zijn in Badhoevedorp en heel de Haarlemmermeer altijd het snelst ter plaatse om u te verlossen van een verstopte wc, verstopte gootsteen of verstopte doucheput, en dat tegen concurrerende prijzen. U krijgt bij ons geen telefoniste aan de lijn, maar rechtstreeks de monteur die u direct laat weten wanneer hij bij u op de stoep staat, en wat het u gaat kosten.

Verstopping in Badhoevedorp?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

Ontstoppingsdienst Badhoevedorp

De loodgieter met verstand van ontstoppen

Het lijkt zo simpel, een verstopt riool, in feite niets meer dan een blokkade in een afvoerbuis, die er uit moet om het afvalwater uit uw woning te laten verdwijnen. Toch kan het ontstoppingswerk aanzienlijk bemoeilijkt worden vanwege een gebrek aan kennis. Onze monteurs zijn uitsluitend gediplomeerde loodgieters, met een specialisatie in het reinigen en ontstoppen van riolen. Zij werken dagelijks in bewoonde huizen en bedrijven, en het werk wordt met de grootst mogelijke zorg voor uw interieur uitgevoerd.

Riool ontstoppen met garantie

In sommige gevallen is een toilet verstopt geraakt omdat er zaken in terecht gekomen zijn, die niet in de wc thuis horen. In dat geval bestaat het ontstoppingswerk uit niet meer dan het verwijderen van het object dat de doorgang blokkeert. In veel gevallen verstopt een riool, terwijl er niets is doorgespoeld dat niet in het riool thuishoort. In dat geval ligt het voor de hand dat de verstopping is ontstaan door een defect in het riool. Dat kan een breuk, een verzakking, of bijvoorbeeld de ingroei van boomwortels in het riool zijn. Daarom wordt bij ons het riool na het oplossen van de verstopping, altijd geïnspecteerd met de rioolcamera, zodat we direct kunnen zien hoe de verstopping is ontstaan, en of het riool ook helemaal schoon is.

Een riool verstopt niet alleen tussen 9 en 5

En daarom staan onze monteurs in heel de Haarlemmermeer 365 dagen per jaar dag en nacht klaar om met de modernste gereedschappen elke verstopte afvoer de baas te kunnen. Waarom zou u wachten tot de telefoniste van een belcentrale u terug belt, terwijl u bij ons meteen weet waar u aan toe bent, en vaak zelfs binnen het uur geholpen kan worden.

Wij komen niet alleen in Badhoevedorp, maar ook in:

Hoofddorp

Lijnden

Cruquius

Zwanenburg

Vijfhuizen

Schiphol-Rijk

Riool verstopt
Wc verstopt
Regenpijp verstopt
Gootsteen verstopt
Doucheput verstopt
Afvoer verstopt