Een verstopt riool in Aalsmeer?

Bel dan de Riool Ontstoppingsbrigade

Als u last heeft van een verstopte riolering, dan wilt u dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk laten verhelpen. De vakkundige monteurs van de Riool Ontstoppingsbrigade zijn dagelijks in Aalsmeer en omgeving actief. Uw rioolprobleem wordt altijd dezelfde dag opgelost, en in veel gevallen kunnen wij u zelfs binnen het uur van dienst zijn.

Verstopping in Aalsmeer?

Bel de Rioolontstoppingsbrigade

Bel 06 313 026 89 en wij komen naar u toe

U krijgt meteen een specialist aan de lijn met verstand van zaken over elke verstopping

ontstoppingsdienst aaslmeer

Direct een rioolspecialist aan de lijn

Als u de Riool Ontstoppingsbrigade belt, krijgt u direct een monteur met kennis van zaken aan de lijn. U bespreekt met de monteur wat uw probleem is, en maakt direct een afspraak. Eénmaal ter plaatse zal de monteur bepalen hoe hij de verstopping het meest effectief kan benaderen. Afhankelijk van de situatie kan er gekozen worden voor het mechanisch ontstoppen en reinigen van uw riool of het reinigen onder hoge druk. Na het ontstoppen en reinigen wordt het gereinigde traject altijd gecontroleerd op gebreken met behulp van de rioolcamera. Als het riool schoon en technisch in orde wordt bevonden geven wij garantie op ons werk. Mocht zich binnen de garantieperiode een nieuwe verstopping voordoen, dan lossen wij deze kosteloos voor u op.

Méér dan ontstoppen alleen

Hoewel het grootste en meest spoedeisende rioolprobleem de totale rioolverstopping is, zijn er tal van rioolproblemen die het leefklimaat in uw woning kunnen beïnvloeden. Veel voorkomende rioolproblemen zijn het optreden van een rioolgeur in huis, of de aanwezigheid van rioolvliegjes. De monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade kan met behulp van de rookmachine en de rioolcamera bepalen wat de oorzaak is van het ongemak, en u tevens een vrijblijvend voorstel doen omtrent de oplossing.

De monteur van de Riool Ontstoppingsbrigade komt ook in:

Rijsenhout

Leimuiden

de Kwakel

Uithoorn

Aalsmeerderbrug

Kudelstaart

Calslagen

Vrouwentroost

Burgerveen

Leimuiderbrug

Vrouwenakker